Ухвала
від 01.02.2024 по справі 644/9612/23
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

01.02.2024 Суддя Бугера О. В..

Справа № 644/9612/23

Провадження № 2/644/604/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 лютого 2024 року суддя Орджонікідзевського районного суду м. Харкова Бугера О.В., розглянувши заяву представника 3-ї особи Національного агентства з питань запобігання корупції, про участь в судовому засіданні за межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в режимі відеоконференції, подану в рамках цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до КП «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ», треті особи: Національне агентство з питань запобігання корупції, Харківська обласна рада, Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації про визнання дій протиправними, скасування наказів та стягнення заробітної плати, -

УСТАНОВИВ:

В провадженні Орджонікідзевського районного суду м.Харкова перебуває дана цивільна справа.

Розгляд справи призначений у відкритому підготовчому засіданні в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м.Харкова, на 10.30 годину 05.02.2024 року.

Від представника 3-ї особи Національного агентства з питань запобігання корупції на адресу суду надійшло клопотання про надання можливості участі в судовому засіданні по справі №644/9612/23 в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, шляхом використання системи відео конференцзв`язку ЄСІТС.

Відповідно доч.3ст.212ЦПК Україниучасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків судового розгляду справи, вважаю за можливе задовольнити заяву про участь представника 3-ї особи в режимі відеоконференції, проводити судове засідання в режимі відео конференції.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника 3-ї особи Національного агентства з питань запобігання корупції, про участь в судовому засіданні за межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в режимі відеоконференції, подану в рамках цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до КП «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ», треті особи: Національне агентство з питань запобігання корупції, Харківська обласна рада, Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації про визнання дій протиправними, скасування наказів та стягнення заробітної плати, - задовольнити.

Надати представнику 3-ї особи Національного агентства з питань запобігання корупції, - Гирич Катерині Сергіївні (ел.пошта ІНФОРМАЦІЯ_1 ) право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за допомогою он-лайн сервісу відео зв`язку ВКЗ через авторизацію в підсистемі «Електронний суд», з використанням власних технічних засобів, в підготовчому засіданні розгляду даної справи в Орджонікідзевському районному суді м. Харкова о 10.30 годині 05.02.2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В.Бугера

Дата ухвалення рішення01.02.2024
Оприлюднено02.02.2024
Номер документу116683296
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —644/9612/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Бугера О. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Бугера О. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Бугера О. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Бугера О. В.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Бугера О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні