Ухвала
від 01.02.2024 по справі 127/37971/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/37971/23

Провадження 2/127/5019/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01 лютого 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області

в складі головуючого судді - Антонюка В. В.,

при секретарі Бойчук Я.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Вінниця цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Підприємства об`єднання громадян "Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих" про стягнення заробітної плати, всіх належних сум при звільненні та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Вінницького міського суду Вінницької області перебуває цивільнасправа за позовом ОСОБА_1 до Підприємства об`єднання громадян "Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих" про стягнення заробітної плати, всіх належних сум при звільненні та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Ухвалою суду від 07.12.2023 року відкрито провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) осіб та призначено до судового розгляду.

В судове заідання позивач та її представник не з`явились. Від представника позивача - адвоката Шевчука В.О. на адресу суду надійшла заява про проведення судового засідання за їх відсутності. Крім того, надійшло письмове клопотання про витребування у Державної прикордонної служби України відомостей (інформації) коли і на яких пунктах пропуску ОСОБА_1 перетинала державний кордон України за період з 01.04.2023 року по даний час. Крім того, просив витребувати у Підприємства об`єднання громадян "Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих": копію письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 ; копію документів, що підтверджують надсилання письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 та довідку про середню заробітну плату ОСОБА_1 .

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, надав до суду письмову заяву в якій просив справу розглядати за його відсутності, підтримав свою позицію, зазначену у письмовому відзиві на позовну заяву.

Згідно із ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Особа, яка має надати суду докази, несе відповідальність відповідно до чинного законодавства, за неповідомлення суду про неможливість подачі доказу, а також за неподання доказів у встановлений строк, протягом п`яти днів з дня отримання ухвали про витребування доказів.

Суд, дослідивши матеріали цивільної справи, вважає, що для повного та об`єктивного розгляду даної справи необхідно витребувати у Державної прикордонної служби України відомостей (інформації) коли і на яких пунктах пропуску ОСОБА_1 перетинала державний кордон України за період з 01.04.2023 року по даний час. Крім того, просив витребувати у Підприємства об`єднання громадян "Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих": копію письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 ; копію документів, що підтверджують надсилання письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 та довідку про середню заробітну плату ОСОБА_1 .

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 84, 260 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача задовольнити.

Витребувати :

- у Державної прикордонноїслужби України (вул. Володимирська, 26, м. Київ, 01601, Україна, e-mail: adpsu@dpsu.gov.ua), відомості коли і на яких пунктах пропуску перетинала державний кордон України, виїзд/в`їзд за кордон/в Україну, громадянки України ОСОБА_1 , ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_1 ), за період з 01.04.2023 року по даний час.

- у Підприємства об`єднаннягромадян "Вінницькеучбово-виробничепідприємство Українськоготовариства сліпих":

- копію письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 ;

- копію документів, що підтверджують надсилання письмового повідомлення про нараховані та виплачені суми при звільненні ОСОБА_1 ;

- довідку про середню заробітну плату ОСОБА_1 .

Докази надіслати адресу суду протягом трьох днів з дня отримання ухвали суду (м. Вінниця, вул. Грушевського, 17, inbox@vnm.vn.court.gov.ua)

Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали. За неповідомлення про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, в тому числі з причин, визнаних судом не поважними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення01.02.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116712016
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати, всіх належних сум при звільненні та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —127/37971/23

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Ковальчук О. В.

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Антонюк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні