Ухвала
від 02.02.2024 по справі 452/2546/21
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/2546/21

У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

02 лютого 2024 року м. Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Кущ Т.М.,

при секретарі судового засідання Роман Л.І.,

за відсутності осіб, які повинні брати участь у справі,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Самбірського міськрайонного суду Львівської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» (далі КНП СМР «Стоматологічна поліклініка») про стягнення заборгованості по заробітній платі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - комісія з припинення (ліквідації) юридичної особи - КНП СМР «Стоматологічна поліклініка», -

В С Т А Н О В И В :

09 липня 2021 року позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з вищевказаним позовом.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 09 липня 2021 року дану справу передано судді Карнасевич Г.І..

Ухвалою Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 13 вересня 2021 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження та призначено підготовче засідання в порядку загального позовного провадження на певну дату.

Ухвалою Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 07 грудня 2021 року закрито підготовче провадження у справі та призначено справу до судового розгляду по суті на певну дату.

На підставі розпорядження керівника апарату Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 06 липня 2023 року №12 було проведено повторний автоматичний розподіл судової справи у зв`язку зі звільненням судді ОСОБА_2 з посади та головуючим суддею у справі визначено суддю Корольчук Н.В..

В подальшому, на підставі розпорядження керівника апарату Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 16 жовтня 2023 року №16 було проведено повторний автоматичний розподіл судової справи у зв`язку із закінченням терміну повноважень судді Корольчук Н.В. та головуючим суддею у справі визначено суддю Кущ Т.М..

Ухвалою Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 02 січня 2024 року головуючим суддею Кущ Т.М. прийнято цивільну справу за даним позовом до свого провадження та проведення судового засідання призначено на 02 лютого 2024 року о 16 год. 30 хв..

Всі учасники справи про дату,час імісце розглядусправи повідомленіналежним чином,в судове засідання, призначене на 02 лютого 2024 року, не з`явилися, тому у відповідності до вимог ч.2 ст.247

Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Разом з тим, 29 січня 2023 року, тобто після відкриття провадження у справі та до початку розгляду справи по суті, позивач ОСОБА_1 подала до суду письмову заяву про залишення позовної заяви без розгляду.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Суд, прийнявши та оцінивши подану заяву, дослідивши матеріали справи, вважає, що заява про залишення позовної заяви без розгляду підлягає задоволенню, оскільки позивач ОСОБА_1 подала таку заяву після відкриття провадження у справі та до початку розгляду справи по суті, що відповідає положенням п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись стст.257,353 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» про стягнення заборгованості по заробітній платі, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - комісія з припинення (ліквідації) юридичної особи - КНП СМР «Стоматологічна поліклініка», залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачеві, щоособа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвалу можебути оскаржено в апеляційному порядку безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Т.М. Кущ

Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116746273
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по заробітній платі,

Судовий реєстр по справі —452/2546/21

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Корольчук Н. В.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні