Ухвала
від 13.09.2021 по справі 452/2546/21
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/2546/21

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"13" вересня 2021 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Карнасевич Г.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка про стягнення заборгованості по заробітній платі,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 , яка проживає в АДРЕСА_1 звернулася в суд із позовом до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка , яке знаходиться в

м. Самборі Львівської області по вул. Чайковського, 10, про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Ухвалою судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 30 серпня 2021 року позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка про стягнення заборгованості по заробітній платі залишено без руху та надано позивачу строк на усунення зазначений в ухвалі недоліків терміном п`ять днів з моменту отримання копії ухвали.

ОСОБА_1 03 вересня 2021 року подала до суду квитанцію про сплату судового збору, якою підтвердила усунення недоліків позовної заяви.

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Відсутні підстави визначені статтями 185, 186 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Одночасно разом із позовною заявою ОСОБА_1 подала до суду клопотання про витребування доказів, в якому просить витребувати у відповідача докази зазначені у даному клопотанні.

Згідно ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Клопотання позивача про витребування документів необхідно задовольнити.

Керуючись ст. ст. 187, 189 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче засідання на 26 жовтня 2021 року на 14 год. 20 хв. за адресою: м. Самбір, Львівська область, вул. Мазепи, 18, зал засідань № 2, про що повідомити учасників справи.

Клопотання позивача про витребування доказів - задовольнити частково.

Витребувати у Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка докази, а саме: довідку про заробітну плату за період роботи ОСОБА_1 у Комунальному некомерційному підприємстві Самбірської міської ради Стоматологічна поліклініка .

У задоволенні витребування решти доказів - відмовити за безпідставністю.

У разі неможливості подати докази, які витребовує суд, або неможливості подати такі докази, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на підставі п. 4) ч. 1 ст. 148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: https://sb.lv.court.gov.ua

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги до Львівського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя

СудСамбірський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення13.09.2021
Оприлюднено21.09.2021
Номер документу99743099
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/2546/21

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Корольчук Н. В.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні