Ухвала
від 05.02.2024 по справі 566/91/24
МЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 566/91/24

провадження № 2/566/156/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

05 лютого 2024 року смт. Млинів Рівненської області

Млинівський районний суд Рівненської області в особі головуючої судді Алли Хомицької, ознайомившись з матеріалами позовної заяви

ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , до

Млинівської селищної ради Дубенського району Рівненської області, адреса місця знаходження: смт. Млинів, вул. Народна, 1, Дубенського району Рівненської області, 35100,

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «ІДНА», адреса місцезнаходження: с. Острожець, вул. Центральна, буд. 30, Дубенського району Рівненської області, 35113,

про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

До Млинівського районного суду Рівненської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Млинівської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «ІДНА», про визнання права власності на спадкове майно.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175 - 177 ЦПК України. Підстави, визначені ст.ст. 185, 186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до ст. 274 ЦПК України дана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 19, 187, 274 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Млинівської селищної ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «ІДНА», про визнання права власності на спадкове майно.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 09год.30хв.15березня 2024року в приміщенні Млинівського районного суду Рівненської області за адресою: 35100, смт. Млинів Дубенського району Рівненської області, вул. Степана Бандери, буд. 7.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду, а відповідачам надіслати копії позовної заяви та доданих документів.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданихдо нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву, вимоги до змісту та форми якого передбачено ст. 194 ЦПК України.

Встановитипозивачуп`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ст. 179 ЦПК України, частини третьої - п`ятоїст.178 ЦПК України,копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ст. 180 ЦПК України, частини третьої- п`ятоїст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://court.gov.ua/ (http://ml.rv.court.gov.ua/sud1712/).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише в частиніпорушення правилпідсудності, шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення (складення) безпосередньо до Рівненського апеляційного суду, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Алла Хомицька

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116759252
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —566/91/24

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Хомицька А. А.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Хомицька А. А.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Хомицька А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні