Ухвала
від 06.02.2024 по справі 129/33/24
ГАЙСИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 129/33/24

Провадження по справі № 2/129/358/2024

УХВАЛА

підготовчого судового засідання

"06" лютого 2024 р. Гайсинський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Ковчежнюка В.М.

з участю секретаря Семенець А.В.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивачки адвоката Долі О.А.,

відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м.Гайсині в загальному позовному провадженні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Гайсинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), про визнання батьківства та внесення змін до актового запису про народження дитини,

Установив:

В підготовчому судовому засіданні позивач та її представник адвокат Доля О.А. позовну заяву підтримали повністю, повідомили про надання всіх наявних доказів на обґрунтування позовних вимог, просили викликати свідків ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , справу призначити до судового розгляду.

Відповідачка ОСОБА_2 позовні вимоги визнала повністю, просила справу призначити до судового розгляду.

Відповідачка ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилася, про причини неявки не повідомила, за повідомленням ОСОБА_2 виїхала з постійного місця проживання, її перебування не відоме.

Представник третьої особи Гайсинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) письмово не заперечувала проти задоволення позову, просила справу розглянути без неї (а.с.38).

Сторони та їх представники укласти мирову угоду чи врегулювати спір з участю судді бажання не виявили.

Оскільки спір між сторонами не врегульовано, мирової угоди вони не дійшли, передати справу на вирішення третейському суду чи врегулювати спір з участю судді бажання не виявили, сторони та їх представники подали суду всі наявні в них докази, то необхідно закрити підготовче провадження, призначити справу до судового розгляду, клопотання представника позивача про виклик свідків задовільнити, виклик відповідача ОСОБА_3 здійснювати шляхом оголошення на веб-сайті суду.

Керуючись ст.ст. 194,197,198,200ЦПК України,

Ухвалив:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Гайсинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), про визнання батьківства та внесення змін до актового запису про народження дитини.

Цивільну справуза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,третя особабез самостійнихвимог напредмет споруна сторонівідповідача Гайсинськийвідділ державноїреєстрації актівцивільного стануу Гайсинськомурайоні Вінницькоїобласті Центральногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Київ),про визнаннябатьківства тавнесення зміндо актовогозапису пронародження дитини призначити до розгляду в судовому засіданні на 26.02.2024 року о 11:30 год. у приміщенні Гайсинського районного суду.

Викликати на 26.02.2024 р. о 11:30 год. і допитати як свідків ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 .

Виклик до суду відповідачки ОСОБА_3 здійснювати шляхом розміщення оголошення про розгляд справи на веб-сайті суду на порталі «Судова влада».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116777549
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —129/33/24

Рішення від 26.02.2024

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Ковчежнюк В. М.

Рішення від 26.02.2024

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Ковчежнюк В. М.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Ковчежнюк В. М.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Гайсинський районний суд Вінницької області

Ковчежнюк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні