Ухвала
від 31.01.2024 по справі 132/3432/23
КАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 132/3432/23

2/132/135/24

Ухвала

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

31 січня 2024 року Калинівський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого Павленко І.В.

за участю секретаря Олійник Т.В.

прокурора Хмільницької окружної прокуратури

Вінницької області Храновської І.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Калинівка за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом Керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області, який діє в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Приватне підприємство "Павлівка", про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Калинівського районного суду Вінницької області перебуває зазначена вище справа.

В підготовче засідання призначене на 31.01.2024 з`явилась прокурор Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області Храновська І.І., інші учасники справи в судове засідання не з`явились, хоча про час та день розгляду справи повідомлені належним чином, зокрема відповідач шляхом розміщення оголошення про виклик на відповідному сайті суду «Судова влада України». При цьому в матеріалах справи наявна заява представника Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області С.Рябцуна про розгляд справи за відсутності представника управління.

В підготовчому засіданні прокурор Храновська І.І. просила закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у його проведенні, відповідно до вимог ст.198 ЦПК України, судом не встановлено, клопотань з цього приводу на адресу суду від учасників процесу не надходило.

По справі проведено підготовчі дії відповідно до ст.197 ЦПК України.

За умовами ч.2 ст.200 ЦПК України, суд вважає за можливе, закрити підготовче провадження у цій справі та призначити її до судового розгляду по суті.

В цей же час, суд вважає за необхідне, надати учасникам процесу можливість подати докази, заперечення чи пояснення завчасно до визначеної дати наступного судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189, 196-200, 258-260, 353 ЦПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області, який діє в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Приватне підприємство "Павлівка", про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації, призначивши її до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні в приміщенні Калинівського районного суду Вінницької області за адресою:Вінницька область, м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 70, на 10:30 год. 13 лютого 2024 року, повідомивши сторін.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, оголошення та дослідження доказів, проведення судових дебатів.

Отримати інформацію щодо справи можливо на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за наступною сторінкою: http//court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення31.01.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116777601
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —132/3432/23

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Павленко І. В.

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Павленко І. В.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Павленко І. В.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Калинівський районний суд Вінницької області

Павленко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні