Ухвала
від 06.02.2024 по справі 566/1242/23
МЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 566/1242/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого судового засідання та

призначення справи до судового розгляду по суті

06 лютого 2024 року селище Млинів Рівненської області

Млинівський районний суд Рівненської області

в складі: головуючого судді - Феськова П.В.

при секретарі: Подолець Ю.В.

провівши підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ТОВ «Бест Агрокерамікал», АТ КБ «Приватбанк», третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Млинівського відділу державної виконавчої служби у Дубенському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання права власності на нерухоме майно,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Млинівського районного суду Рівненської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ТОВ «Бест Агрокерамікал», АТ КБ «Приватбанк», третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Млинівського відділу державної виконавчої служби у Дубенському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання права власності на нерухоме майно.

Ухвалою Млинівського районного суду Рівненської області від 13 листопада 2023 року позовна заява прийнята до розгляду та призначено підготовче засідання.

В судове засідання позивач та її представник - адвокат Ходак С.К. не з`явилися. Останній звернувся до суду з клопотанням про витребування доказів у справі, просив провести підготовче судове засідання у його відсутності, позовні вимоги підтримує у повному обсязі. (а.с.4, 77)

Відповідач ОСОБА_2 , представник відповідача ТОВ «Бест Агрокерамікал» в судове засідання не з`явилися, хоча про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином. (а.с.55, 63-64)

Представник відповідача АТ КБ «Приватбанк» в судове засідання не з`явився, надіслав суду письмові пояснення, у яких просив відмовити ОСОБА_1 у задоволенні позовних вимог та проводити розгляд справи у його відсутності. (а.с.78)

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Млинівського відділу державної виконавчої служби у Дубенському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в судове засідання не з`явився, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином. (а.с.75-76)

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.3 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного,

керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ТОВ «Бест Агрокерамікал», АТ КБ «Приватбанк», третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Млинівського відділу державної виконавчої служби у Дубенському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання права власності на нерухоме майно закрити та призначити до судового розгляду по суті на 11 годину 30 хвилин 14 лютого 2024 року.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя П.В.Феськов

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116783358
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —566/1242/23

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Хомицька А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні