Ухвала
від 06.02.2024 по справі 398/522/24
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/522/24

провадження №: 2-о/398/90/24

УХВАЛА

Іменем України

"06" лютого 2024 р. м.Олександрія

Суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Подоляк Я.М., вирішуючи питання про відкриття провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник - адвокат Ісмайлова Анна Вікторівна, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Олександрійська районна військова адміністрація Кіровоградської області, Олександрійський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про усиновлення малолітньої дитини,

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник - адвокат Ісмайлова А.В., звернувся до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області з заявою про усиновлення ним малолітньої ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та внесення змін до актового запису про народження останньої.

Відповідно до частини третьої статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява подана з додержанням вимог, передбачених статями 175-177, 310 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області.

Підстави для повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Перевіривши виконання вимог, викладених у статтях 175-177, 310, 311 ЦПК України, вважаю, що є підстави для прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Згідно частини третьої статті 313 ЦПК України для забезпечення таємниці усиновлення у випадках, встановлених Сімейним кодексом України, суд розглядає справу в закритому судовому засіданні.

Керуючись статями 187, 294, 310, 311, 313 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник - адвокат Ісмайлова Анна Вікторівна, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Олександрійська районна військова адміністрація Кіровоградської області, Олександрійський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про усиновлення малолітньої дитини.

Розгляд справи здійснювати за правилами окремого провадження колегіальним складом суду у складі головуючого судді Подоляк Я.М. та присяжних: Петрової Н.М. і Петрової Т.В.

Призначити справу до розгляду у закритому судовому засіданні на 11.03.2024 року о 14 год 30 хв в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області, розташованому за адресою: м.Олександрія Кіровоградської області, вул.Поштова,30, у яке викликати учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Заінтересованим особам одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити заінтересованим особам про право на подачу протягом десяти днів письмових пояснень на заяву з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.М.Подоляк

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116787980
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення малолітньої дитини

Судовий реєстр по справі —398/522/24

Рішення від 25.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

Рішення від 25.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні