Рішення
від 25.03.2024 по справі 398/522/24
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/522/24

провадження № 2-о/398/90/24

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна і резолютивна частини)

"25" березня 2024 р. м.Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого - судді Подоляк Я.М.,

присяжних - Петрової Н.М. та Петрової Т.В.,

за участі секретаря Буличової Н.В.,

заявника ОСОБА_1 ,

заінтересованої особи ОСОБА_2 ,

представника служби у справах дітей Олександрійської районної військової адміністрації Кіровоградської області Гаркуші О.М.,

розглянувши в порядку окремого провадження у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Олександрія цивільну справу № 398/522/24 за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Олександрійська районна військова адміністрація Кіровоградської області, Олександрійський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про усиновлення малолітньої дитини,

ВСТАНОВИВ:

Приймаючи до уваги, що складання повного рішення потребує додаткових затрат часу, суд вважає за можливе оголосити лише вступну та резолютивну частини рішення,

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Олександрійська районна військова адміністрація Кіровоградської області, Олександрійський відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), про усиновлення малолітньої дитини, задовольнити.

Усиновити малолітню ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянином України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , записати його батьком дитини.

Внести до актового запису про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , складеного за № 12 від 12.03.2012 року Головківською сільською радою Олександрійського району Кіровоградської області наступні зміни:

змінити прізвище дитини з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 »,

по батькові з « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 ».

Ім`я дитини, дату та місце народження дитини, відомості про матір дитини залишити без змін.

Усиновлення вважається здійсненим із дня набрання законної сили рішенням суду.

Рішення може бути оскаржено повністю або частково учасниками справи, а також особами, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їх права, свободи, інтереси та (або) обов`язки протягом 30 днів з дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Кропивницького апеляційного суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Повний текст рішення буде складено протягом п`яти днів.

Учасники справи:

Заявник:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ;

Заінтересовані особи:

ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , РНОКПП НОМЕР_2 , яка зареєстрована за адресою:

АДРЕСА_2 , ЄДРПОУ НОМЕР_3 , адреса місцезнаходження: м.Олександрія Кіровоградської області, вул. Шевченко, 132;

Олександрійський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), ЄДРПОУ 37015274, адреса місцезнаходження: м.Олександрія Кіровоградської області, вул. 6-го Грудня,138.

Головуючий Я.М.Подоляк

Присяжні: Н.М.Петрова

Т.В.Петрова

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117873332
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення малолітньої дитини

Судовий реєстр по справі —398/522/24

Рішення від 25.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

Рішення від 25.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні