Ухвала
від 05.02.2024 по справі 357/2144/24
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/2144/24

Провадження № 2/357/2008/24

УХВАЛА

про відкриття провадження і призначення справи до розгляду

05 лютого 2024 року cуддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Цукуров В. П. розглянувши позовнузаяву ОСОБА_1 (місцереєстрації: АДРЕСА_1 )до Департаментужитлово-комунальногогосподарства Білоцерківськоїміської ради(місцезнаходження:вулиця АндріяШептицького,будинок 2, містоБіла Церква, Київськаобласть,09117)про відшкодування майнової шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

До Білоцерківськогоміськрайонного судуКиївської областінадійшла позовназаява ОСОБА_1 доДепартаменту житлово-комунальногогосподарства Білоцерківськоїміської радипро відшкодування майнової шкоди.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175,177 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається, тому суд вважає за можливе прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у вказаній справі.

На підставівикладеного,керуючись ст.187ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовнузаяву дорозгляду тавідкрити провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 доДепартаменту житлово-комунальногогосподарства Білоцерківськоїміської радипро відшкодування майнової шкоди.

Провести розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання у справі на 13 березня 2024 року о 14 годині 30 хвилин, у залі суду № 1 Білоцерківського міськрайонного суду Київської області (місто Біла Церква, вулиця Волонтерська, будинок, 7).

Повідомити відповідача, що у строк, який становить 15 днів з дня вручення цієї ухвали, він має право надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Позивач не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи, надати відповідні докази, та направити відповідачу та суду з підтвердженням такого направлення учаснику справи.

Відповідач не пізніше п`яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу й суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud1003/.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набираєзаконної силиз моментуїї підписаннясуддею.

Суддя Білоцерківського міськрайонного

суду Київської області Владислав ЦУКУРОВ

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116797315
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування майнової шкоди

Судовий реєстр по справі —357/2144/24

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні