Ухвала
від 07.02.2024 по справі 766/9076/23
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №766/9076/23

н/п 1-кс/766/1101/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.02.2024 року Слідчий суддя Херсонського міського суд Херсонської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Херсоні клопотання старшого слідчого СВ Відділу поліції № 1 ХРУП ГУНП в Херсонській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором у кримінальному провадженні заступником керівника Херсонської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про передачу арештованого майна Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів для здійснення заходів з управління ними, у кримінальному провадженні № 42023230000000297 від 22.06.2023року,за ознакамивчинення кримінальнихправопорушень,передбачених ч.2ст.111,ч.5ст.111-1КК України,

в с т а н о в и в:

Слідчий звернувся до слідчого суддів з клопотанням, якому він просив: визначити порядок зберігання речових доказів у даному кримінальному провадженні та прийняти рішення про передачу Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ним з метою забезпечення його збереження та збереження його економічної вартості майно, перелік якого вказаний у клопотанні.

Клопотання мотивовано тим, що Слідчим відділенням Відділу поліції №1 ХРУП ГУНП в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42023230000000297 від 22.06.2023 року за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Процесуальне керівництво у вказаному вище кримінальному провадженні здійснюється групою процесуальних керівників Херсонської обласної прокуратури.

Ухвалою слідчого судді Херсонського міського суду Херсонської області від 05.01.2023 у кримінальному провадженні № 42023230000000297 від 22.06.2023 на вказане у клопотанні майно накладено арешт.

Зважаючи на встановлену досудовим розслідуванням оціночну вартість майна, що визнане речовими доказами, враховуючи, що вартість зазначених активів значно перевищує 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, - арештоване майно підлягає передачі Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості.

Таким чином, зазначене в клопотанні майно, яке визнано речовими доказами та яке підлягає арешту, потребує спеціальних заходів з управління ним, спрямованих на його збереження та запобігання неправомірному використанню тощо. Вирішення цих питань можливе лише з повноваженнями, наданими Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Слідчий в судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання у його відсутності.

Власник майна в судове засідання не викликався на підставі ч. 2 ст. 172 КПК України.

Вивчивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до висновку, що воно підлягає задоволенню з огляду на таке.

Згідно ч. 6 ст. 100 КПК України речові докази вартістю понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, якщо це можливо без шкоди для кримінального провадження, передаються за письмовою згодою власника, а в разі її відсутності - за рішенням слідчого судді, суду Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості, а речові докази, зазначені в абзаці першому цієї частини, такої самої вартості - для їх реалізації з урахуванням особливостей, визначених законом.

Відповідно до ч. 7 ст. 100 КПК України: у випадках, передбачених п. п. 2, 4 та абзацом 7 ч. 6 цієї статті, слідчий за погодженням із прокурором або прокурор звертається з відповідним клопотанням до слідчого судді місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого здійснюється досудове розслідування, або до суду під час судового провадження, яке розглядається згідно із ст. ст. 171-173 цього Кодексу.

Слідчим суддею встановлено, що Слідчим відділенням Відділу поліції №1 ХРУП ГУНП в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42023230000000297 від 22.06.2023 за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Процесуальне керівництво у вказаному вище кримінальному провадженні здійснюється групою процесуальних керівників Херсонської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_5 , усвідомлюючи, що він є депутатом Херсонської обласної ради VIII скликання, тобто повноважним представником українського народу в обласній раді, відповідальним перед ним, і покликаний виражати та захищати його інтереси, розумів, що основним його завданням є захист суспільних інтересів та інтересів своїх виборців, нівелюючи обов`язки депутата та нехтуючи присягою на вірність Україні та українському народу, свідомо поставив свої власні інтереси вище інтересів народу України, який став об`єктом збройної агресії з боку РФ.

З метою встановлення контролю на тимчасово окупованій території Херсонської області невстановлені особи з числа представників Російської Федерації, за підтримки її військових формувань та окупаційної влади Херсонської області, створили незаконний орган «Херсонську обласну думу І скликання», оголосивши проведення виборів до неї.

Так, постановою Центральної виборчої комісії від 15.06.2023 «Про призначення виборів депутатів Херсонської обласної думи і виборів депутатів представницьких органів муніципальних утворень на території Херсонської області» 10 вересня 2023 року призначено вибори до «Херсонської обласної думи».

Громадянин України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у невстановлених досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 10 вересня 2023 року, діючи умисно, підтримуючи агресію Російської Федерації проти України, добровільно взяв участь у проведенні вищезазначених незаконних виборів на тимчасово окупованій території Херсонської області та публічно закликав до проведення таких незаконних та протиправних виборів.

Так, ОСОБА_5 у період з 15 червня по 10 вересня 2023 року, більш точної дати досудовим розслідуванням не встановлено, у порушення порядку, встановленого Конституцією України та Законами України, взяв участь у виборах на тимчасово окупованій території Херсонської області як «кандидат в депутати» від політичної партії «Єдина Росія» шляхом добровільного набуття статусу «кандидата в депутати» для подальшої участі у «виборах депутатів до Херсонської обласної думи».

Крім того, ОСОБА_5 у період з 15 червня по 10 вересня 2022 року, користуючись статусом депутата обласної ради як представника Українського народу, що забезпечив його впливовість та популярність серед місцевого населення, створив з метою його розповсюдження відеозвернення, адресоване жителям тимчасово окупованої частини Херсонської області, в якому закликав до участі у «виборах депутатів до Херсонської обласної думи» місцевих жителів шляхом голосування на них, а також популяризував Російську Федерацію з метою посилення довіри серед громадян незаконним органам, створеним на тимчасово не підконтрольній Україні території.

За результатами проведення незаконних «виборів депутатів до Херсонської обласної думи» ОСОБА_5 відповідно до протоколу «Виборчої комісії Херсонської області про результати виборів на тимчасово окупованій території» від 10 вересня 2023 року, розміщеного на офіційному сайті Центральної виборчої комісії Російської Федерації, за номером 14 від політичної партії «Єдина Росія» у добровільному порядку був «обраний депутатом» незаконно створеного органу влади.

Таким чином, ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 ККУкраїни, колабораційній діяльності, тобто добровільному обранні громадянина України до органів влади, створених на тимчасово окупованій території, участі в проведенні незаконних виборів на тимчасово окупованій території.

Разом з тим ОСОБА_5 , реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на вчинення державної зради, переслідуючи мету заподіяння шкоди суверенітету, територіальній цілісності, недоторканності, обороноздатності, державній та економічній безпеці України, маючи достатній рівень освіти, знань, життєвого і професійного досвіду для розуміння факту здійснення підривної діяльності Російською Федерацією та її представниками проти України, прийняв рішення допомагати РФ у цій підривній діяльності у період воєнного стану, тобто передбачав, усвідомлював характер своїх суспільно небезпечних дій і бажав настання суспільно небезпечних наслідків.

Підтримуючи дії РФ, направлені на ослаблення національних інтересів України, зміну меж її території і поширення на неї впливу РФ, становлення і зміцнення окупаційної влади, сприяння державі-агресору, її представникам у порушенні суверенітету України та її окупації, перешкоджання її економічному розвитку та євроінтеграційному курсу, встановлення контролю над політичними та економічними процесами в Україні, ОСОБА_5 , не склавши повноваження депутата як представника Українського народу в Херсонській обласній раді та діючи всупереч його інтересам, з початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України і до теперішнього часу здійснив комплекс активних дій, направлених на підрив основ національної безпеки та завдання шкоди суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній та економічній безпеці України, за наступних обставин.

ОСОБА_5 , здійснюючи діяльність щодо надання допомоги іноземній державі та її представникам у проведенні підривної діяльності проти України, шляхом ослаблення її державної та економічної безпеки, а також одночасного посилення економічного становища РФ, будучи призначеним 18.08.2016 наказом першого заступника голови Державного агентства рибного господарства України ОСОБА_6 №29-к від 16.08.2016 директором державної установи «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб», 22.12.2022 у невстановленому досудовим розслідуванням місці зареєстрував у Федеральній податковій службі Російської Федерації державну установу «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб» як юридичну особу, організував та забезпечив господарську діяльність вказаної державної установи на тимчасово не підконтрольній Україні території у співпраці з країною-агресором шляхом реалізації біологічних ресурсів для зариблення окремим суб`єктам господарювання на тимчасово окупованій території.

Крім того, ОСОБА_5 з метою виконання зазначених цілей підривної діяльності проти державної та економічної безпеки України, а також посилення економічної спроможності окупаційної влади у період з 02.12.2022 по 28.07.2023, організував господарську діяльність та реєстрацію в Федеральній податковій службі Російської Федерації підконтрольних йому підприємств, а саме: ДУ «Херсонський експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб» ЄДРПОУ 00465399, ТОВ «Неонт-ЛТД» ЄДРПОУ 42183416, ТОВ «Південний земельний фонд» ЄДРПОУ 40980439, ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» ЄДРПОУ 41498275, ФГ «Макондо» ЄДРПОУ 39498669, ТОВ «Промінь відродження» ЄДРПОУ 38350404, ТОВ «ЛК-Агро» ЄДРПОУ 42336087, ФГ «Югер» ЄДРПОУ 39641459, ТОВ «Вега-Х» ЄДРПОУ 42613552, ТОВ «Е-Нафта» ЄДРПОУ 44204584, ТОВ «Грін-Груп» ЄДРПОУ 44269437, ТОВ «ВІЛЬЯМ ПАЙ» ЄДРПОУ 44349145, ТОВ ДСД-ТРЕЙД Україна» ЄДРПОУ 42046697, СВК «ГРІН ЛЕНД» ЄДРПОУ 39925296 на території Херсонської області та м. Херсона до його деокупації Збройними Силами України, в інтересах держави-агресора та окупаційної влади, тим самим забезпечив надходження активів у вигляді податків від діяльності вказаних підприємств до бюджету окупаційної влади та країни-агресора.

ОСОБА_5 , продовжуючи свою злочинну діяльність, спрямовану на допомогу державі-агресору та її представникам у здійсненні підривної діяльності проти України, з метою завдання шкоди державній безпеці України і її суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканності та обороноздатності, у невстановлений досудовим розслідуванням час, перебуваючи на території тимчасово окупованого Скадовського району Херсонської області, точне місце досудовим розслідуванням не встановлено, усвідомлюючи наслідки своїх суспільно небезпечних дій, направлених на допомогу військовим формуванням РФ військовим шляхом захопити та контролювати територію України, здійснювати силове управління її органами влади, створюючи негативні умови для деокупації захопленої РФ території Херсонської області, що перешкоджають вогневому ураженню Збройними Силами України військових об`єктів, розташованих РФ на території населених пунктів, умисно розмістив особовий склад військових формувань та регулярних частин збройних сил РФ, їх легкої та важкої броньованої техніки на цивільних об`єктах, а саме: на території державної установи «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб» (ЄДРПОУ 00465399) за адресою: Херсонська область, Скадовський район, м. Гола Пристань, вул. Ларіонова, 136; на території автозаправної станції, розташованої за адресою: Херсонська область, Скадовський район, м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 294; тепличного господарства, розташованого за адресою: Херсонська область, Скадовський район, м. Гола Пристань, вул. Берегова, 74а, які є об`єктами власності товариства з обмеженою відповідальність «Неонт ЛТД» (ЄДРПОУ 42183416), що перебуває у фактичному володінні та розпорядженні ОСОБА_5 , створюючи такими діями при цьому загрозу життю та здоров`ю цивільного населення з числа місцевих мешканців.

На території вказаних підприємств ОСОБА_5 силами та технічними засобами зазначених підприємств забезпечував розміщення військової техніки та особового складу збройних формувань Російської Федерації, а також забезпечував військових РФ продуктами харчування та продовольчо-побутовими засобами, паливно-мастильними матеріалами для підтримання їх боєздатності та оборонно-наступальних можливостей, направлених на порушення суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України. У зв`язку з чим є достатні підстави, що вказане майно використовується для фінансування та підтримання збройної агресії російської федерації проти України.

Таким чином, ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 ККУкраїни, державні зраді, тобто діянні, умисно вчиненому громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній та економічній безпеці України: наданні іноземній державі або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, що вчинено в умовах воєнного стану.

За вказаними фактами ОСОБА_5 22.11.2023 повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України.

В процесі досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_3 отримали російське громадянство, що підтверджується отриманими довідками з «ЕГРЮЛ», де вказані особи зазначені як громадяни рф.

Після чого, з 02.12.2022 по 28.07.2023 вказаними особами, які є власниками і керівниками юридичних осіб, а фактично якими здійснює управління ОСОБА_5 , а саме: ДУ «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб» код ЄДРПОУ 00465399; ТОВ «Південний земельний фонд» код ЄДРПОУ 40980439; ФГ «Макондо» код ЄДРПОУ 39498669, СВК «ГРІН ЛЕНД» код ЄДРПОУ 39925296, ТОВ «Промінь відродження» код ЄДРПОУ 38350404, ТОВ «ЛК-Агро» код ЄДРПОУ 42336087, ФГ «Югер» код ЄДРПОУ 39641459, ТОВ «Вега-Х» код ЄДРПОУ 42613552, ТОВ "ДСД-ТРЕЙДУКРАЇНА" код ЄДРПОУ 42046697, ТОВ «Неонт ЛТД», код ЄДРПОУ 42183416, ТОВ "ГРИН-ГРУП" Код ЄДРPОУ 44269437, ТОВ "Е-НАФТА" Код ЄДРPОУ 44204584, ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» код ЄДРПОУ: 41498275, проведено реєстрацію зазначених підприємств в федеральній податковій службі (ФНС) російської федерації.

Зазначене підтверджується витягами з Єдиного державного реєстру юридичних осіб країни-агресора ДУ «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб», код ЄДРПОУ 00465399; ТОВ «Південний земельний фонд» код ЄДРПОУ 40980439; ФГ «Макондо» код ЄДРПОУ 39498669, СВК «ГРІН ЛЕНД» код ЄДРПОУ 39925296, ТОВ «Промінь відродження» код ЄДРПОУ 38350404, ТОВ «ЛК-Агро» код ЄДРПОУ 42336087, ФГ «Югер» код ЄДРПОУ 39641459, ТОВ «Вега-Х» код ЄДРПОУ 42613552, ТОВ "ДСД-ТРЕЙДУКРАЇНА" код ЄДРПОУ 42046697, ТОВ «Неонт ЛТД», код ЄДРПОУ 42183416, ТОВ "ГРИН-ГРУП" Код ЄДРPОУ 44269437, ТОВ "Е-НАФТА" Код ЄДРPОУ 44204584, ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» код ЄДРПОУ: 41498275.

Крім того, за результатами проведених слідчих та процесуальних дій у вказаному кримінальному провадженні отримано покази свідків, документи, проведено огляди веб-сторінок підтверджуючі здійснення господарської діяльності вказаними підприємствами на користь держави-агресора та відповідно всупереч національним інтересам України.

Також в ході досудового розслідування встановлено, що ТОВ «Південний земельний фонд» (код ЄДРПОУ 40980439); ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» (код ЄДРПОУ 41498275); ТОВ «Херсонські аграрії», (код ЄДРПОУ 40075574); СВК «ГРІН ЛЕНД» (код ЄДРПОУ 39925296); ФГ «Макондо» (код ЄДРПОУ 39498669); ТОВ «ЛК-Агро» (код ЄДРПОУ 42336087); ТОВ «Промінь відродження» (код ЄДРПОУ 38350404); ТОВ «ПівденьАгрозем» (код ЄДРПОУ: 44306175); ФГ «Югер» (код ЄДРПОУ 39641459); ТОВ «Вега-Х» (код ЄДРПОУ 42613552); ТОВ «ДСД-ТРЕЙД УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ 42046697); ТОВ «Неонт ЛТД» (код ЄДРПОУ 42183416); ТОВ "Е-НАФТА" (Код ЄДРПОУ 44204584); ТОВ "ВІЛЬЯМ ПАЙ" (код ЄДРPОУ 44349145); ТОВ "ГРИН-ГРУП" (Код ЄДРПОУ 44269437); ТОВ "ПІФАГОР-17" (Код ЄДРПОУ 41698876); ПП "АЛТЕЙ-ХЕРСОН" (Код ЄДРПОУ 36329119); ГО "Південна спілка людей з обмеженими можливостями" (Код ЄДРПОУ 44304874), формально перебувають у власності третіх осіб які не контролюють діяльність цих підприємств та фактично вказані підприємства підконтрольні ОСОБА_5 .

Організація роботи майнового комплексу, що містить в собі вказані юридичні особи здійснюється ОСОБА_5 , що підтверджується допитами свідків у кримінальному провадженні, які зазначають, що ОСОБА_5 одночасно закуповував до повномасштабного вторгнення так і зараз закуповує для всіх підприємств одночасно засоби діяльності, зберігаються вони централізовано, ніяких розмежувань закуплені засоби не мають. Окрім того між юридичними особами обмін ресурсами здійснюється за допомогою чорної бухгалтерії, так як офіційних розрахунків між підприємствами немає. Також земельні ділянки, що використовуються вказаними підприємствами, оброблюються одними і тими ж самим працівниками та технікою. Це свідчить про те, що людський ресурс та техніка у вказаних підприємств спільна та вони є майновим комплексом.

Так під час досудового розслідування, проведено обшук за місцем мешкання ОСОБА_5 , за адресою: АДРЕСА_1 , де серед вилученої документації було виявлено фрагмент «ПЛАТЕЖНОЕ ПОРУЧЕНИЕ ООО «Южный земельный фонд»» про оплату «Для ВГА Херсонской обл., Налог с оборота юрлиц 5% за август 22г.» на 1 арк.

Зазначене підтверджує факт сплати податків в бюджет країни-агресора, які в подальшому можуть використовуватись Російською Федерацією та її представниками для фінансування дій, направлених на зміну меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, для підготовки, планування та ведення війни проти України, а також, для фінансування підривної діяльності на території України та діяльності диверсійно-розвідувальних груп, з метою ослаблення України.

Таким чином, здійснюючи господарську діяльність майнового комплексу, що містить в собі: ТОВ «Південний земельний фонд» код ЄДРПОУ 40980439; ФГ «Макондо» код ЄДРПОУ 39498669, СВК «ГРІН ЛЕНД» код ЄДРПОУ 39925296, ТОВ «Промінь відродження» код ЄДРПОУ 38350404, ТОВ «ЛК-Агро» код ЄДРПОУ 42336087, ФГ «Югер» код ЄДРПОУ 39641459, ТОВ «Вега-Х» код ЄДРПОУ 42613552, ТОВ "ДСД-ТРЕЙДУКРАЇНА" код ЄДРПОУ 42046697, ТОВ «Неонт ЛТД», код ЄДРПОУ 42183416, ТОВ "ГРИН-ГРУП" Код ЄДРPОУ 44269437, ТОВ "Е-НАФТА" Код ЄДРPОУ 44204584, ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» код ЄДРПОУ: 41498275, у секторах економіки, її кінцеві бенефіціари та керівні особи забезпечують високу доходну частину бюджету російської федерації, яка відповідає за війну в Україні, тобто є значним джерелом доходів для ведення війни. Власники вказаних підприємств мають тісні зв`язки з режимом, яким підготовлена та ведеться, всупереч статутним документам Організації Об`єднаних Націй, загарбницька війна проти України, в рамках якої здійснюються злочини проти людяності та відбувається геноцид українського народу. У такий спосіб, суб`єкт господарювання та особи, якій його фактично контролюють несуть відповідальність за матеріальну чи фінансову підтримку дій, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.

Силами та засобами зазначених підприємств забезпечувалось розміщення військової техніки збройних сил російської федерації, здійснювалось забезпечення її експлуатаційних можливостей, шляхом безоплатного надання пально-мастильних матеріалів збройним силам рф, а також забезпечувались військові рф продуктами харчування та продовольчо-побутовими засобами для підтримання їх боєздатності та оборонно-наступальних можливостей, направлених на порушення суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України.

Окрім того в процесі досудового розслідування встановлено, що фактично підконтрольними ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 є наступні юридичні особи та їх майно, а саме: ДУ «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб», код ЄДРПОУ 00465399 директором якого є ОСОБА_5 ; ТОВ «Південний земельний фонд» код ЄДРПОУ 40980439, керівником та бенефіціаром якого є ОСОБА_7 мати ОСОБА_5 ; ФГ «Макондо» код ЄДРПОУ 39498669 керівник та бенефіціар якого є ОСОБА_7 ; СВК «ГРІН ЛЕНД» код ЄДРПОУ 39925296, керівник та бенефіціар якого ОСОБА_7 ; ТОВ «Промінь відродження» код ЄДРПОУ 38350404, керівник та бенефіціар якого ОСОБА_7 ; ТОВ «ЛК-Агро» код ЄДРПОУ 42336087, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 батько ОСОБА_5 ; ФГ «Югер» код ЄДРПОУ 39641459 керівником та засновником якого є ОСОБА_8 ; ТОВ «Вега-Х» код ЄДРПОУ 42613552, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 ; ТОВ "ДСД-ТРЕЙДУКРАЇНА" код ЄДРПОУ 42046697, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 ; ТОВ «Неонт ЛТД» код ЄДРПОУ 42183416, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 ; ТОВ "ГРИН-ГРУП" Код ЄДРPОУ 44269437, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 ; ТОВ "Е-НАФТА" Код ЄДРPОУ 44204584 власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_8 ; ТОВ "ВІЛЬЯМ ПАЙ" Код ЄДРPОУ 44349145, власником якого в податкових органах російської федерації значиться ОСОБА_7 ; ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» код ЄДРПОУ: 41498275, керівником та засновником якого рахується ОСОБА_7 ; БО «Благодійний фонд реституції осетрових», код ЄДРПОУ: 39554843. засновником та керівником якого є ОСОБА_5 ; ТОВ «Рибоводнаферма Ювент» код ЄДРПОУ: 38697935, попереднім засновником та представником інтересів якого є ОСОБА_5 ФГ «Гопри - Латифундія», код ЄДРПОУ: 38215640, попереднім засновником якого є ОСОБА_5 ; ТОВ «Піфагор -17», код ЄДРПОУ: 41698876, засновником та бенефіціаром якого є ОСОБА_7 ; ТОВ «Херсонські аграрії», код ЄДРПОУ: 40075574, засновником та керівником якого є ОСОБА_7 ; ФГ «Голопристанське золоте поле», код ЄДРПОУ: 37953892, попереднім засновником якого є ОСОБА_7 ТОВ «Південь Агрозем», код ЄДРПОУ: 44306175 керівником та засновником якого є ОСОБА_7 ; ПП «ДК-АГРО», код ЄДРПОУ: 42937474 попереднім засновником якого ОСОБА_7 ; ГО «Південна спілка людей з обмеженими можливостями» код ЄДРПОУ: 44304874 керівником та засновником якого є ОСОБА_8 , ПП «Алтей-Херсон», керівником та засновником якого є ОСОБА_9 дружина ОСОБА_5 . На даний час вказані підприємства частково перереєстровані в податкових органах російської федерації. Їх перереєстрація здійснювалось з певним періодом часу. Це свідчить про те, що інші юридичні особи, підконтрольні ОСОБА_5 , в подальшому будуть зареєстровані в податкових органах російської федерації, або перереєстровані підставним особам, що може призвести до втрати активів та майна вказаних підприємств, та не можливості повноцінного застосування покарання відносно підозрюваного у вигляді конфіскації.

Вказанні суб`єкти підприємницької діяльності (далі - СПГ) в процесі господарювання використовують сільськогосподарську техніку, транспортні засоби, земельні ділянки, побутові, адміністративні та господарські приміщення, що за даними державних реєстрів зареєстровані, не тільки за вказаними юридичними особами, але й за самим ОСОБА_5 ( НОМЕР_1 ), ОСОБА_8 ( НОМЕР_2 ), ОСОБА_7 ( НОМЕР_3 ), та іншими підставними особам, що фактично становить цілісний майновий комплекс господарської діяльності вказаних СПГ, прибуток від якої контролюється ОСОБА_8 .

Таким чином, використовуючи ресурси ТОВ «Південний земельний фонд» (код ЄДРПОУ 40980439); ТОВ «ФОНДС-ЗЕМ» (код ЄДРПОУ 41498275); ТОВ «Херсонські аграрії», (код ЄДРПОУ 40075574); СВК «ГРІН ЛЕНД» (код ЄДРПОУ 39925296); ФГ «Макондо» (код ЄДРПОУ 39498669); ТОВ «ЛК-Агро» (код ЄДРПОУ 42336087); ТОВ «Промінь відродження» (код ЄДРПОУ 38350404); ТОВ «ПівденьАгрозем» (код ЄДРПОУ: 44306175); ФГ «Югер» (код ЄДРПОУ 39641459); ТОВ «Вега-Х» (код ЄДРПОУ 42613552); ТОВ «ДСД-ТРЕЙД УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ 42046697); ТОВ «Неонт ЛТД» (код ЄДРПОУ 42183416); ТОВ "Е-НАФТА" (Код ЄДРПОУ 44204584); ТОВ "ВІЛЬЯМ ПАЙ" (код ЄДРPОУ 44349145); ТОВ "ГРИН-ГРУП" (Код ЄДРПОУ 44269437); ТОВ "ПІФАГОР-17" (Код ЄДРПОУ 41698876);, у вигляді сільськогосподарської техніки, транспортних засобів, земельних ділянок, об`єктів житлової та комерційної нерухомості підозрюваний ОСОБА_5 сприяє у здійсненні підривної діяльності проти України державою агресором та її представниками Постановою слідчого від 30.11.2023 рухоме та нерухоме майно вказаних юридичних та фізичних осіб за допомогою якого здійснюється господарська діяльність на користь держави-агресора, а також сприяння у підривній діяльності проти України визнано речовими доказами у кримінальному провадженні № №42023230000000297 від 22.06.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Ухвалою слідчого судді Херсонського міського суду Херсонської області від 05.01.2023 у кримінальному провадженні № 42023230000000297 від 22.06.2023 на вказане майно накладено арешт.

Слідчим проведено оцінку вартості арештованих речових доказів у кримінальному провадженні. Загальна площа арештованих земельних ділянок, на які накладено арешт складає 2385 га. Оціночна вартість 10га землі, відповідно до довідки про оціночну вартість об`єкта нерухомості в Голопристанському районі, Херсонської області складає: 2203933.19 грн., в свою чергу вартість одного гектару землі 220393.32 грн.

Тобто загальна вартість арештованих земельних ділянок складає: 525637305 грн. Окрім того загальна вартість житлових, нежитлових приміщень, транспортних засобів, зброї, відповідно до відомостей взятих із загальнодоступних ресурсів в мережі інтернет про продаж тотожного майна становить: 93134 000 грн. Також накладено арешт на корпоративні права юридичних осіб: ТОВ «Південний земельний фонд» (код ЄДРПОУ:40980439), у розмірі 7000,00 грн., ТОВ «Фондс-Зем», (код ЄДРПОУ: 41498275), у розмірі 360 000,00 грн., які СВК «ГРІН ЛЕНД» (код ЄДРПОУ 39925296), у розмірі 625 400,00 грн., ФГ «Макондо» (код ЄДРПОУ 39498669), у розмірі 3200,00 грн., ТОВ «ЛК-Агро» (код ЄДРПОУ 42336087) у розмірі 100 000,00грн., ТОВ «Промінь відродження» (код ЄДРПОУ 38350404) у розмірі 7800,00 грн., ФГ «Югер» (код ЄДРПОУ 39641459) у розмірі 9000, 00 грн., ТОВ «Вега-Х» (код ЄДРПОУ 42613552) у розмірі 6 000 000, 00грн., ТОВ «Неонт ЛТД», (код ЄДРПОУ 42183416) у розмірі 15 000 000, 00 грн., ТОВ "Е-НАФТА" (Код ЄДРПОУ 44204584) у розмірі 10 000, 00грн., ТОВ "ГРИН-ГРУП" (Код ЄДРПОУ 44269437), у розмірі 485 400,00 грн., що в загальному складає: 22093200 грн. Так в загальній сумі, вартість арештованого майна складає 640873 505 грн.

Зважаючи на встановлену досудовим розслідуванням оціночну вартість майна, що визнане речовими доказами, враховуючи, що вартість зазначених активів значно перевищує 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, - арештоване майно підлягає передачі Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі - Національне агентство) є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні (ч. 1 ст. 2 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» (далі - Закон).

Закон та Кримінальний процесуальний кодекс України не містять обмежень щодо типів, видів активів, які можуть передаватись в управління Національному агентству, так само як і обмежень щодо видів злочинів, у кримінальних провадженнях з розслідування яких були арештовані відповідні активи.

За приписами ст. 24 Закону надходження від здійснюваного Національним агентством управління активами, а також кошти, одержані на підставі міжнародних угод щодо розподілу та повернення активів в Україну, перераховуються до державного бюджету.

Незастосування заходів щодо передачі в управління Національному агентству майна та, як наслідок, невжиття заходів щодо збереження економічної вартості та корисних властивостей майна, запобігання можливості його знищення та неправомірного використання унеможливить досягнення завдань кримінального провадження. А тому, необхідно здійснити передачу майна до Національного агентства, яке було створене з відповідною метою та діяльність якого детально регламентована законодавством.

Таким чином, зазначене в цьому клопотанні майно, яке визнано речовими доказами та на яке накладено арешт, потребує спеціальних заходів з управління ним, спрямованих на його збереження та запобігання неправомірному використанню тощо. Вирішення цих питань можливе лише з повноваженнями, наданими Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

У відповідності ч. 1 ст. 19 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» Національне агентство здійснює управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

Основною метою заснування та діяльності Національного агентства є сприяння процесуальній діяльності слідчого, детектива, прокурора, слідчого судді, суду, спрямованій, зокрема, на забезпечення збереження речових доказів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, а також збільшення їх вартості.

Відповідно до ч.1 ст. 1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» Тимчасово окупована Російською Федерацією територія України (далі - тимчасово окупована територія) є невід`ємною частиною території України, на яку поширюється дія Конституції тазаконів України,а такожміжнародних договорів,згода наобов`язковість якихнадана ВерховноюРадою України.Правовий статустимчасово окупованоїтериторії,а такожправовий режимна тимчасовоокупованій територіївизначаються цимЗаконом,іншими законамиУкраїни,а такожміжнародними договорами,згода наобов`язковість якихнадана ВерховноюРадою України,принципами танормами міжнародногоправа. Тимчасова окупація Російською Федерацією територій України, визначених частиною першою статті3цього Закону,незалежно відїї тривалості,є незаконноюі нестворює дляРосійської Федераціїжодних територіальнихправ. За державою Україна, територіальними громадами сіл, селищ, міст, розташованих на тимчасово окупованій території, органами державної влади, органами місцевого самоврядування та іншими суб`єктами публічного права зберігається право власності, інші речові права на майно, у тому числі на нерухоме майно, включаючи земельні ділянки, що знаходиться на тимчасово окупованій території.

На підставі наведеного та керуючись статтями 22, 100, 170, 171, 172, 309 КПК України, слідчий суддя,

п о с т а н о в и в:

Клопотання задовольнити.

Речові докази у кримінальному провадженні № 42023230000000297 від 22.06.2023 року передати Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження та збереження їх економічної вартості, а саме:

1.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Південний земельний фонд» (код ЄДРПОУ:40980439), у розмірі 7000,00 грн., які належать ОСОБА_7 ;

2.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Фондс-Зем», (код ЄДРПОУ: 41498275), у розмірі 360 000,00 грн., які належать ОСОБА_7 ;

3.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу СВК «ГРІН ЛЕНД» (код ЄДРПОУ 39925296), у розмірі 625 400,00 грн., які належать 0,64% ОСОБА_10 , 3-м членам СВК 99.36%., керівником якого є ОСОБА_7 ;

4.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ФГ «Макондо» (код ЄДРПОУ 39498669), у розмірі 3200,00 грн., які належать ОСОБА_7 .

5.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «ЛК-Агро» (код ЄДРПОУ 42336087) у розмірі 100 000,00грн., які належать 50% ОСОБА_11 та 50% ОСОБА_12 ;

6.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Промінь відродження» (код ЄДРПОУ 38350404) у розмірі 7800,00 грн., які належать ОСОБА_7 ;

7.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ФГ «Югер» (код ЄДРПОУ 39641459) у розмірі 9000, 00грн., які на 77,78% належать ОСОБА_8 , на 11.11% ОСОБА_7 та на 11.11% ОСОБА_10 , керівником якого є ОСОБА_8 ;

8.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Вега-Х» (код ЄДРПОУ 42613552) у розмірі 6 000 000, 00грн., які на 100,00% належать ОСОБА_13 .

9.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «Неонт ЛТД», (код ЄДРПОУ 42183416) у розмірі 15 000 000, 00грн., які на 40,00% належать ОСОБА_13 , на 30,00% належать ОСОБА_14 , на 30,00% належать ОСОБА_15 .

10.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ "Е-НАФТА" (Код ЄДРПОУ 44204584) у розмірі 10 000, 00грн., які на 100,00% належать ОСОБА_13 .

11.Корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ "ГРИН-ГРУП" (Код ЄДРПОУ 44269437), у розмірі 485 400,00грн., які на 100,00% належать ОСОБА_16 .

12.Належні ТОВ «Південний земельний фонд» (код ЄДРПОУ 40980439) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:058:0049, площа (га): 2.8223, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:026:0002, площа (га): 1.0981, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0364, площа (га): 1.1892, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:042:0041, площа (га): 0.9987, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:056:0064, площа (га): 1.12, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:061:0029, площа (га): 2.8222, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0409, площа (га): 0.6866, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0517, площа (га): 54, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська, розмір частки: 1/2;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383500:03:001:0604, площа (га): 22, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Круглоозерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:1246, площа (га): 20, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0463, площа (га): 32, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:1174, площа (га): 2.4943, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:1173, площа (га): 1.29, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:1172, площа (га): 1.2902, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:13:057:0019, площа (га): 6.308, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:030:0019, площа (га): 2.8316, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:025:0063, площа (га): 1.1364, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383200:05:001:0787, площа (га): 49.868, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Збур`ївська, розмір частки: 1/2;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0839, площа (га): 1.531, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:071:0005, площа (га): 3.1022, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0436, площа (га): 1.0212, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:042:0039, площа (га): 0.9987, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:023:0018, площа (га): 4.2435, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:065:0024, площа (га): 3.2722, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:078:0012, площа (га): 4.9342, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0897, площа (га): 8, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:08:012:0019, площа (га): 6.1002, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383200:05:001:0737, площа (га): 44, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Збур`ївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383200:05:001:0736, площа (га): 52, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Збур`ївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383200:05:001:0738, площа (га): 57, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Збур`ївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0311, площа (га): 11.1259, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0312, площа (га): 14.4284, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0310, площа (га): 66, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0309, площа (га): 16, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0304, площа (га): 28, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0707, площа (га): 1.3901, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0826, площа (га): 1.2741, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0827, площа (га): 2.5002, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0388, площа (га): 1.4, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0384, площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0385, площа (га): 1.2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0298, площа (га): 62.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівс;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0393, площа (га): 4, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0711, площа (га): 1.6087, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0387, площа (га): 3.8402, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0386, площа (га): 3.84, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:034:0025, площа (га): 4.2884, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:032:0016, площа (га): 3.7086, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:008:0008, площа (га): 5.7653, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:015:0013, площа (га): 3.7273, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:016:0012, площа (га): 1.0823, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:035:0024, площа (га): 4.7283, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:023:0010, площа (га): 4.2435, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Олександрівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:065:0012, площа (га): 3.2717, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:05:128:0008, площа (га): 3.5968, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:05:128:0007, площа (га): 1.2303, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0376, площа (га): 3.835, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:06:028:0019, площа (га): 0.8368, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:06:015:0031, площа (га): 4.6262, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1450, площа (га): 0.8947, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1448, площа (га): 2.8649, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1449, площа (га): 1.0738, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0186, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0185, площа (га): 1.2701, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0188, площа (га): 14.9193, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0184, площа (га): 16.8548, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0526, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:059:0009, площа (га): 5.0465, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0881, площа (га): 1.2893, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0880, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0178, площа (га): 46.1634, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0604, площа (га): 49.9, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0428, площа (га): 12.8817, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0429, площа (га): 4.1183, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:013:0006, площа (га): 4.8097, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:033:0005, площа (га): 3.7087, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:015:0008, площа (га): 4.81, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:034:0007, площа (га): 3.48, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0317, площа (га): 3.8144, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:034:0003, площа (га): 3.81, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:037:0014, площа (га): 7.9, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:037:0015, площа (га): 8.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:08:011:0025, площа (га): 5.7603, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:029:0048, площа (га): 3.7873, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:032:0027, площа (га): 4.6405, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:060:0018, площа (га): 3.8446, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0426, площа (га): 5.3069, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:020:0011, площа (га): 4.8096, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:030:0014, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:048:0055, площа (га): 1.2896, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:035:0010, площа (га): 3.3708, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:020:0021, площа (га): 4.8095, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:11:041:0001, площа (га): 3.8877, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:06:027:0001, площа (га): 4.3817, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:045:0026, площа (га): 3.7944, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:044:0126, площа (га): 1.33, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:034:0042, площа (га): 2.8405, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:044:0124, площа (га): 1.3284, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:034:0044, площа (га): 2.6, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:12:151:0003, площа (га): 6.3859, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:0151, площа (га): 0.8648, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0361, площа (га): 3.5378, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0325, площа (га): 3.5379, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0319, площа (га): 3.538, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0332, площа (га): 3.5429, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0483, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0517, площа (га): 1.42, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:10:060:0003, площа (га): 3.84, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384000:05:131:0006, площа (га): 7.334, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новозбур`ївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:088:0012, площа (га): 4.8922, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0115, площа (га): 9.1095, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:043:0033, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:028:0036, площа (га): 1.2742, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:024:0022, площа (га): 2.8218, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:052:0051, площа (га): 1.1364, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:251:0013, площа (га): 4.7549, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0283, площа (га): 3.3329, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:04:027:0060, площа (га): 1.14, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:050:0044, площа (га): 2.82, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чулаківська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:088:0003, площа (га): 4.7575, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:047:0007, площа (га): 10.9723, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:200:0011, площа (га): 4.8013, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0087, площа (га): 12.375, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0091, площа (га): 12.375, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0281, площа (га): 12;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0282, площа (га): 15.76;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0285, площа (га): 20;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0286, площа (га): 37.9394;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0287, площа (га): 30;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0283, площа (га): 6;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0280, площа (га): 38;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0284, площа (га): 4;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6523881500:02:001:0279, площа (га): 4;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1172, площа (га): 0.672;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1171, площа (га): 0.01;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6524784000:06:001:0788, площа (га): 89.7137;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6524784000:06:001:0789, площа (га): 65.3032;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:0457, площа (га): 49.4657;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6524784300:02:001:0526, площа (га): 83.8323;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522382500:05:001:0789, площа (га): 15;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383200:05:001:0862, площа (га): 110.

13.Належні ТОВ «Фондс-Зем» (код ЄДРПОУ 41498275) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383500:03:001:0359, площа (га): 13.0243, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Круглоозерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0755, площа (га): 46, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0754, площа (га): 22, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0753, площа (га): 32, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0657, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0663, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0605, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0371, площа (га): 15, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0372, площа (га): 15, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0389, площа (га): 16, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0278, площа (га): 23.7896, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:1101, площа (га): 52, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:04:001:1102, площа (га): 45.5665, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Краснознам`янська.

14.Належні СВК «Грін Ленд» (код ЄДРПОУ 39925296) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522382500:05:001:0151, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Добропільська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:10:070:0006, площа (га): 2.02, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:10:066:0006, площа (га): 3.42, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0126, площа (га): 1.2704, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0125, площа (га): 2.4996, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:11:050:0021, площа (га): 3.9, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:11:050:0022, площа (га): 3.93, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0463, площа (га): 2.75, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0464, площа (га): 1.3751, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384200:04:001:0234, площа (га): 3.8315, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новософіївська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0452, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0454, площа (га): 1.4512, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0453, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0455, площа (га): 1.4501, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0451, площа (га): 2.5001, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0450, площа (га): 1.4499, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0449, площа (га): 2.4999, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:1324, площа (га): 1.2742, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0456, площа (га): 1.28, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0457, площа (га): 2.53, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0445, площа (га): 1.4499, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0442, площа (га): 2.4999, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0444, площа (га): 1.3971, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:06:001:0443, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:10:092:0019, площа (га): 4.9572, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:040:0056, площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:042:0019, площа (га): 1.27, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:042:0083, площа (га): 1.27, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385000:11:052:0044, площа (га): 2.75, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Садівська.

15.Належні ФГ «Макондо» (код ЄДРПОУ 39498669) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0056, площа (га): 35.1801, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0055, площа (га): 22.5473, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0057, площа (га): 45.7316, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська.

16.Належні ПП «ЛК-Агро» (код ЄДРПОУ 39925296) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-група нежитлових приміщень " Ангар", загальна площа (кв.м): 5750, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Геройське, вулиця Висовіна, будинок 137-А, земельні ділянки місця розташування: кадастровий номер: 6522381500:07:003:0005;

-господарська будівля літ.А, загальна площа (кв.м): 736.9, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Бехтери, вулиця Шкільна, будинок 2-А;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381500:07:003:0005, площа (га): 2.0041, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Геройська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0705, площа (га): 8, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0053, площа (га): 12.141, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0210, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0205, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0201, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0202, площа (га): 0.5548, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0207, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383000:02:001:0206, площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Долматівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:05:100:0002, площа (га): 4.0272, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:05:101:0002, площа (га): 0.8, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0614, площа (га): 17, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0601, площа (га): 5.9536, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522380500:03:001:0489, площа (га): 16, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Бехтерська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:05:001:0379, площа (га): 12.1402, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522385500:10:028:0009, площа (га): 6.4738, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Чорноморська.

17.Належні ФГ «Югер», (код ЄДРПОУ 39641459) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:029:0049, площа (га): 3.7876, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р.;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:027:0005, площа (га): 3.9132, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р.;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:027:0011, площа (га): 4.61, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0083, площа (га): 8.522, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0084, площа (га): 8.522, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0085, площа (га): 8.522, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0086, площа (га): 8.522, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383900:04:001:0087, площа (га): 8.522, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Нововолодимирівська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:07:023:0001, площа (га): 4.08, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань.

18.Належний ТОВ "ГРИН-ГРУП" (Код ЄДРПОУ 44269437), на праві власності транспортний засіб: автомобіль BMW X6 XDRIVE30D, номерний знак НОМЕР_4 , VIN НОМЕР_5 .

19.Належні ТОВ «Вега-Х», (код ЄДРПОУ 42183416) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:03:001:0105;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0106;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0107;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0116;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0115;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0111;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0110;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0108;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0102;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Рибальче, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:01:001:0103;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Забарине, вулиця Забарська,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:03:001:0098;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Забарине, вулиця Забарська,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:03:001:0148;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Забарине, вулиця Забарська,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:03:001:0124;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 27.2, житлова площа (кв.м): 13.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Забарине, вулиця Забарська,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522384500:03:001:0123;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Братське, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1454;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Братське, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1453;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Братське, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1452;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Братське, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1451;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Братське, вулиця Степова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1450;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., сщ. Садове, вулиця Паркова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1437;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., сщ. Садове, вулиця Паркова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1439;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., сщ. Садове, вулиця Паркова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1441;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., сщ. Садове, вулиця Паркова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1438;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 24.8, житлова площа (кв.м): 19.3, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., сщ. Садове, вулиця Паркова,будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522385000:06:001:1440;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 22.2, житлова площа (кв.м): 9.2, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Соснова,будинок 43, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:0720;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 22.2, житлова площа (кв.м): 9.2, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Надії, будинок б/н, земельніа ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:2670;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 20.6, житлова площа (кв.м): 8.1, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Надії, будинок 13, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:2671;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 22.2, житлова площа (кв.м): 9.2, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Райдужна, будинок б/н, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:2658;

-житловий будинок, літ. "А", загальна площа (кв.м): 22.2, житлова площа (кв.м): 9.2, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Райдужна, будинок 44, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:0727;

-житловий будинок, літ."А", загальна площа (кв.м): 22.2, житлова площа (кв.м): 9.2, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., м. Гола Пристань, вулиця Райдужна, будинок 46, земельна ділянка місця розташування: кадастровий номер: 6522310100:02:001:2657;

-господарські будівлі, адреса: Херсонська обл., Скадовський р., с. Чулаківка, вулиця Дорожна, будинок б/н;

-житловий будинок, загальна площа (кв.м): 95.8, житлова площа (кв.м): 57.4, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., сщ. Садове, вулиця Вишнева, будинок 18;

-житловий будинок, загальна площа (кв.м): 47.7, житлова площа (кв.м): 42.7, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вулиця 1 Травня, будинок 185;

-житловий будинок, загальна площа (кв.м): 62.8, житлова площа (кв.м): 25.8, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, провулок Комунальний, будинок 9;

-6522310100:02:001:0727, площа (га): 0.07, цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вулиця Райдужна, 44;

-6522310100:02:001:0720, площа (га): 0.07, цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вулиця Соснова, 43;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:01:001:0369, площа (га): 0.0325;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:01:001:0370, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:01:001:0371, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:01:001:0367, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:03:001:0110, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:03:001:0111, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:03:001:0112, площа (га): 0.04;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:03:001:0113, площа (га): 0.06;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522383400:03:001:1109, площа (га): 0.25;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:01:001:0354, площа (га): 0.25;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:1584, площа (га): 0.10;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0107, площа (га): 0.0427;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0106, площа (га): 0.0573;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0105, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0103, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0102, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2762, площа (га): 0.0333;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2763, площа (га): 0.0334;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2764, площа (га): 0.0333;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0148, площа (га): 0.0528;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0124, площа (га): 0.0531;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0123, площа (га): 0.0441;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0105, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0098, площа (га): 0.05;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0110, площа (га): 0.0517;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0115, площа (га): 0.0337;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0111, площа (га): 0.041;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0108, площа (га): 0.0915;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0116, площа (га): 0.0321;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1277, площа (га): 0.9856;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1279, площа (га): 0.1225;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1282, площа (га): 0.0855;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1278, площа (га): 0.146;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1281, площа (га): 0.1056;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1280, площа (га): 0.1128;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522386000:02:001:1283, площа (га): 0.3;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0997, площа (га): 0.25;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:01:001:0099, площа (га): 0.25;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384500:03:001:0094, площа (га): 0.25;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:01:002:1093, площа (га): 0.0964;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2670, площа (га): 0.0431;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2671, площа (га): 0.043;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2658, площа (га): 0.035;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:02:001:2657, площа (га): 0.035.

20.Належні ТОВ «Неонт ЛТД», (код ЄДРПОУ 42183416) на праві власності об`єкти нерухомого майна:

-будівля автозаправної станції, загальна площа (кв.м): 16.5, опис: операторська літ. "А", сарай літ."Б", мостіння № І, ємкості нафтопродуктів № 1, 2, 3; грозозахист №4, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Добропілля, вулиця Центральна, будинок 35-А;

-автозаправна станція, складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля операторська, А; під`їзний шлях, №І; блокпункти, №1,2,3; адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Суворовка, вулиця Шамикіна, будинок 1-А;

-будівлі та споруди автозаправної станції, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вулиця 1 Травня, будинок 294,

-комплекс АЗС, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Нова Збур`ївка, вулиця Зоряна, будинок 126-а;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381000:05:001:1601, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Великокардашинська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381000:05:001:1605, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Великокардашинська;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381000:05:001:1597, площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Великокардашинська;

-тепличний комплекс, загальна площа (кв.м): 61.6, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с. Кардашинка, вулиця Дніпрова, будинок 0;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522310100:05:001:0003, площа (га): 5.95, цільове призначення: для ведення підсобного сільського господарства, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р.;

-тепличне господарство, адреса: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вулиця Берегова, будинок 74а, земельна ділянка місця розташування:кадастровий номер: 6522310100:05:001:0003, цільове призначення:для ведення підсобного сільського господарства, площа: 5.95 га;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381000:05:001:1997, площа (га): 2;

-Земельна ділянка з кадастровим номером: 6522381000:05:001:1996, площа (га): 2.

21.Належний ТОВ «Неонт ЛТД», (код ЄДРПОУ 42183416) на праві власності транспортний засіб:

-автомобіль LEXUS LX570, номерний знак НОМЕР_6 , vin-код

НОМЕР_7 .Належні на праві приватної власності ОСОБА_5 ( НОМЕР_1 ), об`єкти нерухомого майна:

-нежиле приміщення І поверху першого під`їзду літера «А», загальна площа (кв.м): 6.5, адреса: Херсонська обл., м. Херсон, проспект Сенявіна Адмірала, будинок 26;

-будинок, з надвірними будівлями, адреса: Харківська обл., Куп`янський р., с. Подоли, вулиця Зелена, будинок 88, загальна площа (кв.м): 144,2, житлова площа (кв.м): 93,9;

-нежитлова будівля, будівля складу, адреса:Харківська обл., м. Куп`янськ, вулиця Дзержинського, будинок 56, загальна площа (кв.м): 421,5;

-квартира, адреса: Луганська обл., Новопсковський р., смт. Новопсков, вулиця 8 Березня, будинок 72, квартира 1, загальна площа (кв.м): 109,3, житлова площа (кв.м): 53,5, частка власності: 1/4;

-квартира, адреса: Автономна Республіка Крим, м. Ялта, сщ. Олива, вулиця Жовтнева,будинок 7, квартира 3, загальна площа (кв.м): 45,7, житлова площа (кв.м): 30,2, площа земельної ділянки(кв.м): 255, частка власності: 1/4;

-квартира, 3-кімнатна, адреса: Кіровоградська обл., Олександрійський р., с. Войнівка, вулиця Войнівське шосе, будинок 12, квартира 13, загальна площа (кв.м): 63,3, житлова площа (кв.м): 39,3, частка власності: 1/4;

-квартира, адреса: АДРЕСА_2 , загальна площа (кв.м): 45,5, житлова площа (кв.м): 25,9,частка власності: 57/300;

-земельна ділянка з кадастровим номером: земельна ділянка, № 657, кадастровий номер: 4420685500:06:008:0043, площа (га): 7.13;

-земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384000:05:110:0002, площа (га): 6.68, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новозбур`ївська;

-земельна ділянка з кадастровим номером: 6522384000:05:110:0001, площа (га): 6.68, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Голопристанський р., с/рада. Новозбур`ївська.

23.Належні на праві приватної власності ОСОБА_5 ( НОМЕР_1 ) транспортні засоби:

-Мотоцикл SPARK SP110C-2C 110, номерний знак НОМЕР_8 , номер шасі: НОМЕР_9

-Причіп ПАЛИЧ Z02815, номерний знак НОМЕР_10 , номер шасі

НОМЕР_11 . Належну на праві приватної власності ОСОБА_5 ( НОМЕР_1 ) зброю:

-Мисливський нарізний карабін CZZKM 452, кал. 22 Lr, № НОМЕР_12 , 2014 р.в., виробництва Чеської Республіки;

-Мисливський нарізний карабін MKE T 94 SDA 2, кал. 9х21 мм., № НОМЕР_13 , 2020 р.в. виробництва Туреччини.

-Мисливська гладкоствольна рушниця ИЖ-27, 12 кал., 1991 р.в., №

НОМЕР_14 . Грошові кошти належні ОСОБА_5 на рахунках в банківських установах, а саме:

-банківські рахунки, розміщені в АТ КБ «ПриватБанк» (мфо 305299), які використовує ОСОБА_5 , № НОМЕР_15 ;

-банківські рахунки, розміщені в АТ КБ «ПриватБанк» (мфо 305299), які використовує ОСОБА_5 , № НОМЕР_16 ;

-банківські рахунки, розміщені в АТ КБ «ПриватБанк» (мфо 305299), які використовує ОСОБА_5 , № НОМЕР_17 ;

-банківські рахунки, розміщені в АТ «ОЩАДБАНК» (мфо 300465), які використовує ОСОБА_5 , № НОМЕР_18 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116825131
СудочинствоКримінальне
Сутьпередачу арештованого майна Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів для здійснення заходів з управління ними, у кримінальному провадженні № 42023230000000297 від 22.06.2023року,за ознакамивчинення кримінальнихправопорушень,передбачених ч.2ст.111,ч.5ст.111-1КК України

Судовий реєстр по справі —766/9076/23

Ухвала від 09.02.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 07.02.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 25.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 18.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 18.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 18.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 18.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 05.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Гонтар Д. О.

Ухвала від 03.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

Ухвала від 03.01.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Радченко Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні