Ухвала
від 08.02.2024 по справі 939/167/24
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/167/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

08 лютого 2024 рокуселище Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Стасенко Г.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Бучанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про надання права на шлюб,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звернулася до суду з вказаною заявою, відповідно до ч. 3 ст. 293 ЦПК України, про наданняїй правана укладенняшлюбуз ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

За ухвалою судді Бородянського районного суду Київської області від 02 лютого 2024 року заява ОСОБА_1 про надання права на шлюб була залишена без руху у зв`язку з невідповідністю заяви вимогам ст. 175 і ст. 177 ЦПК України і заявниці було надано час для усунення недоліків заяви сім днів з дня отримання нею копії ухвали.

На даний час недоліки поданої заяви усунені.

Заява відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 294 ЦПК України, під час розгляду справ окремого провадження суд зобов`язаний роз`яснити учасникам справи їхні права та обов`язки, сприяти у здійсненні та охороні гарантованих Конституцією і законами України прав, свобод чи інтересів фізичних або юридичних осіб, вживати заходів щодо всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставини справи.

До участіу справінеобхідно залучитияк заінтересовануособу- службу у справах дітей та сім`ї Немішаївської селищної ради Бучанського району Київської області.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Бучанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про надання права на шлюб.

Залучити до участі у справі як заінтересовану особу - службу у справах дітей та сім`ї Немішаївської селищної ради Бучанського району Київської області.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 07 березня 2024 року, на 09 годину 30 хвилин, в залі судових засідань Бородянського районного суду в селищі Бородянці Бучанського району Київської області по вулиці Шевченка, 3.

Викликати всудове засіданнязаявницю ОСОБА_1 ,заінтересованихосіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , представників заінтересованих осіб: Бучанського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Київ) і служби у справах дітей та сім`ї Немішаївської селищної ради Бучанського району Київської області.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі невідкладно направити заявниці та заінтересованим особам.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи: court.gov.ua/fair/sud 1006.

СуддяГ. Стасенко

Дата ухвалення рішення08.02.2024
Оприлюднено09.02.2024
Номер документу116846510
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи, що виникають із сімейних правовідносин, з них: про надання права на шлюб

Судовий реєстр по справі —939/167/24

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні