Ухвала
від 07.02.2024 по справі 209/116/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа № 209/116/24

Провадження № 2-о/209/24/24

У Х В А Л А

07 лютого 2024 року м. Кам`янське

Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючогосудді Шендрика К.Л.

присяжних: Дробот Т.М., Коломоєць В.С.,

за участі секретаря Драгунцевої С.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу в порядку окремого провадження за клопотанням ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Департамент соціальної політики Кам`янської міської ради, Дніпровське управління соціального захисту населення Департаменту соціальної політики Кам`янської міської ради про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною,

в с т а н о в и в:

В провадженні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представниця заінтересованої особи Департаменту соціальної політики Кам`янської міської ради Дніпропетровської області Чуйко Ж.В. подала до суду клопотання про залучення до участі у справі в якості заінтересованої особи орган опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради, оскільки суд встановлює опіку над фізичною особою у разі визнання її недієздатною і призначає опікуна за поданням саме органу опіки та піклування.

Враховуючи вимоги ч. 9 ст. 300, ч. 1 ст. 299 ЦПК України, суд вважає клопотання представниці заінтересованої особи ОСОБА_2 таким, що підлягає задоволенню.

Крім того, заявник ОСОБА_1 подав клопотання про витребування доказів з Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" амбулаторної та стаціонарної карток хворого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою подальшого призначення у справі судово-медичної експертизи.

Відповідно до ч. ч. 1, 3 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Враховуючи вищевикладне, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання заявника, відкладення розгляду справи та призначення нового судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 84, 223, 240, 260, 261, 299, 300 ЦПК України, суд-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представниці заінтересованої особи Департаменту соціальної політики Кам`янської міської ради Дніпропетровської області Чуйко Жанни Володимирівни про залучення до участі у справі заінтересованої особи - задовольнити.

Залучити до участі у справі № 209/116/24 в якості заінтересованої особи Орган опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради, ЄДРПОУ 24604168, юридична адреса: 51931, Дніпропетровська обл., м. Кам`янське, майдан Петра Калнишевського, 2.

Відкласти розгляд цивільної справи в порядку окремого провадження за заявою клопотанням ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради, Департамент соціальної політики Кам`янської міської ради, Дніпровське управління соціального захисту населення Департаменту соціальної політики Кам`янської міської ради про продовження строку дії рішення про визнання фізичної особи недієздатною до 11.30 години 04 березня 2024 року.

У судове засідання, яке відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам`янське, вул. Тритузна, 166, 2 поверх, зал судових засідань № 6, викликати учасників процесу.

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" (Код ЄДРПОУ 01985794, юридична адреса: 51925, Дніпропетровська обл., місто Кам`янське, вул. Коваленка, 1) медичну документацію стосовно хворого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 : амбулаторну та стаціонарну картки тощо.

Направити ухвалу для виконання до Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1".

Повідомити Комунальне некомерційне підприємство Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" про необхідність термінового виконання ухвали суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0409

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: К.Л. Шендрик

Присяжні: Т.М.Дробот

В.С.Коломоєць

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено09.02.2024
Номер документу116848049
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —209/116/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні