Ухвала
від 07.02.2024 по справі 388/133/24
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 388/133/24

провадження № 2/388/185/2024

УХВАЛА

07.02.2024м. Долинська

Суддя Долинського районного суду Кіровоградської області Кнуров О.А., розглянувши матеріали позовної заяви органу опіки та піклування Вільнозапорізької сільської ради Баштанського району Миколаївської області до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог: орган опіки та піклування Долинської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про позбавлення батьківських прав, -

встановив:

позивач орган опікита піклуванняВільнозапорізької сільськоїради Баштанськогорайону Миколаївськоїобласті звернувся до Долинського районного суду Кіровоградської області з позовом до відповідача ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав, у якому (позові) просить:

- позбавити ОСОБА_1 батьківських прав відносно неповнолітніх дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

-передати неповнолітніх ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 органу опікита піклування Вільнозапорізької сільської ради Баштанського району Миколаївської області для подальшого влаштування.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Долинського районного суду Кіровоградської області.

Підстави для залишення позову без руху, відмови у відкритті провадження у справі або повернення позову з наданих суду матеріалів не вбачаються.

Враховуючи вимоги ч. 3, ч. 4 ст. 274 ЦПК України дана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись статтями 187, 258, 260, 274 ЦПК України, -

постановив:

прийняти до розгляду позовну заяву органу опіки та піклування Вільнозапорізької сільської ради Баштанського району Миколаївської області до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог: орган опіки та піклування Долинської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області, про позбавлення батьківських, та відкрити провадження у справі за вказаним позовом.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Розпочати підготовче провадження у справі.

Призначити підготовче судове засідання з повідомленням (викликом) учасників справи на 10год.30хв.19.03.2024 у приміщенні Долинського районного суду Кіровоградської області (вул. Нова, 110, м. Долинська, Кіровоградська область).

Копію ухвали про відкриття провадження у справі, надіслати учасникам справи. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати відповідачу(ам) копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів, відповідач(і) має(ють) право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та додані до нього документи повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи (позивачу, третій особі тощо), з наданням суду разом із відзивом підтвердження такого надіслання (надання).

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує спір за наявними матеріалами справи (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою https://dl.kr.court.gov.ua/sud1106/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Учасники справи:

- позивач орган опіки та піклування Вільнозапорізької сільської ради Баштанського району Миколаївської області, місцезнаходження: вул. Москаленка буд. 35, с. Вільне, Баштанський район, Миколаївська область, 55650, ЄДРПОУ 04375671;

-відповідач ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 ;

- третя особа - орган опіки та піклування Долинської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області, місцезнаходження: вул. Соборності України буд. 28, м. Долинська, Кіровоградська область, 28500, ЄДРПОУ 04055222.

Суддя О.А. Кнуров

СудДолинський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено09.02.2024
Номер документу116849467
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —388/133/24

Рішення від 29.05.2024

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Кнуров О. А.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Кнуров О. А.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Кнуров О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні