Ухвала
від 08.02.2024 по справі 170/49/24
ШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 170/49/24

Провадження № 2/170/48/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

08 лютого 2024 року сел. Шацьк

Шацький районний суд Волинської області у складі головуючого судді Жевнєрової Н.В., за участю секретаря судового засідання Остапчук Н.В., позивача ОСОБА_1 , представника позивача адвоката Москалюк О.О., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт Шацьк цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ДП "ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, ОСОБА_2 ,

в с т а н о в и в:

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

Впідготовчому засіданніпозивач ОСОБА_1 та йогопредставник адвокатМоскалюк О.О.,кожен зокрема, позовнівимоги підтрималиповністю. Відповідач ДП "ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" свого представника в підготовче засідання не направив, про причини неприбуття суду не повідомив, відзиву, заяв, клопотань не подав.

Надіслані судом на адресу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, ОСОБА_2 документи повернулися на адресу суду з відміткою про те, що адресат помер, тому представник позивача заявила клопотання витребувати з Любомльського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції копію актового запису про смерть ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживав за адресою АДРЕСА_1 .

Крім того, позивач та його представник, кожен зокрема, вважають, що підготовче провадження у справі слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті. Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для прийняття рішень, визначених ч.ч. 3, 4 ст. 200 ЦПК України, судом не встановлено. Враховуючи викладене, суд дійшов висновку, що для належного підтвердження встановлених судом обставин, клопотання представника позивача слід задовольнити, витребувати копію актового запису про смерть щодо третьої особи ОСОБА_2 ; підготовче провадження у справі слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні за участю сторін та їх представників. Керуючись статтями 197,198,200, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в: Клопотання представника позивача задовольнити. Витребувати з Любомльського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції копію актового запису про смерть ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживав за адресою АДРЕСА_1 . Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ДП "ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАВТОДОР" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, ОСОБА_2 , та призначити справу до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження на05.03. 2024 об 11:30, про що повідомити учасників справи. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя /підпис/ Н.В.Жевнєрова

Згідно з оригіналом

Суддя Шацького районного суду Волинської області Н.В.Жевнєрова

Дата ухвалення рішення08.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116855725
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,

Судовий реєстр по справі —170/49/24

Рішення від 05.03.2024

Цивільне

Шацький районний суд Волинської області

Жевнєрова Н. В.

Рішення від 05.03.2024

Цивільне

Шацький районний суд Волинської області

Жевнєрова Н. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Шацький районний суд Волинської області

Жевнєрова Н. В.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Шацький районний суд Волинської області

Жевнєрова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні