Ухвала
від 09.02.2024 по справі 177/2183/23
КРИВОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 177/2183/23

Провадження № 2-о/177/7/24

У Х В А Л А

Іменем України

09 лютого 2024 року Криворізький районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді: Строгової Г. Г.

за участі секретаря: Дятел К. Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Кривому Розі в порядку ст. 269 ЦПК України цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: ОСОБА_2 , Комунальне некомерційне підприємство «Криворізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новопільської сільської ради», Металургійно-Довгинцівський об`єднаний районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки про встановлення факту постійного проживання та здійснення постійного догляду за особою, яка потребує постійного догляду,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 05 лютого 2024 року заява ОСОБА_1 , заінтересована особа: ОСОБА_2 , Комунальне некомерційне підприємство «Криворізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новопільської сільської ради», Металургійно-Довгинцівський об`єднаний районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки про встановлення факту постійного проживання та здійснення постійного догляду за особою, яка потребує постійного догляду задоволена.

Однак, при ухваленні рішення в абзаці другому резолютивної частини допущено описку, а саме: помилково зазначено по батькові особи, за якою потрібно здійснювати постійний догляд - « ОСОБА_3 », замість вірного « ОСОБА_4 ».

У відповідності до ч. 1 ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Згідно ч. 2 ст. 269 ЦПК України питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Суд, на підставі ч. 2 ст. 269 ЦПК України, на місці постановив розглядати справу без повідомлення учасників справи.

Оскільки справа розглядається за відсутності сторін, то у відповідності до ст. 247 ч. 2 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису не здійснюється.

Суд, дослідивши матеріали справи, прийшов до висновку, що метою належного виконання рішення Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 05 лютого 2024 року, в абзаці другому резолютивної частини рішення слід виправити описку, а саме: зазначити вірним по батькові особи, за якою потрібно здійснювати постійний догляд « ОСОБА_4 », замість невірного « ОСОБА_3 ».

Керуючись ст. 269 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку в рішенні Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 05 лютого 2024 року по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: ОСОБА_2 , Комунальне некомерційне підприємство «Криворізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Новопільської сільської ради», Металургійно-Довгинцівський об`єднаний районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки про встановлення факту постійного проживання та здійснення постійного догляду за особою, яка потребує постійного догляду, зазначивши у абзаці другому резолютивної частини рішення вірним по батькові особи, за якою потрібно здійснювати постійний догляд « ОСОБА_4 », замість невірного « ОСОБА_3 ».

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Дніпровського апеляційного суду протягом 15 (п`ятнадцяти) днів з дня підписання ухвали.

Суддя:

Дата ухвалення рішення09.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116881087
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту постійного проживання та здійснення постійного догляду за особою, яка потребує постійного догляду

Судовий реєстр по справі —177/2183/23

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

Рішення від 05.02.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

Рішення від 05.02.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Строгова Г. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні