Ухвала
від 12.02.2024 по справі 341/2618/23
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/2618/23

Номер провадження 2/341/97/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 лютого 2024 року м.Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Куценка М.О.,

за участю секретаря судового засідання Сегін І. І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Галич цивільну справу за позовом Служби у справах дітей Бурштинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,-

ВСТАНОВИВ:

Служби у справах дітей Бурштинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулася до суду з вищевказаним позовом про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Ухвалою судді Галицького районного суду Івано-Франківської області від 19.12.23 року відкрито провадження по справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Положеннями ч. 1ст. 196 ЦПК Українивизначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

В підготовче судове засідання сторони не з`явилися.

Від представника позивача через канцелярію суду надійшла заява, відповідно до якої просить провести підготовче засідання без участі представників служби у справах дітей Бурштинської міської ради, не заперечують щодо призначення справи до розгляду по суті (а.с. 36).

Відповідач ОСОБА_3 в підготовче судове засідання не з`явилася, про причину неявки суд не повідомила.

Таким чином, суд вважає за можливе з метою запобігання затягування строків розгляду справи, підготовче судове засідання провести без участі відповідача.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, порядок розгляду справи. Заяв про врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог або будь-яких інших заяв/клопотань по суті справи.

Згідно ч. 1 ст. 223 ЦПК України передбачено те, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

У зв`язку з неявкою сторін, ч. 2 ст. 247 ЦПК України передбачено фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно п.15 ч.2ст.197 ЦПК Україниу підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.84,189,196-198,200,260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі позовом Служби у справах дітей Бурштинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів та призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 30 хв. 11 березня 2024 року, в приміщенні Галицького районного суду Івано-Франківської області (вул. Караїмська, 10, м. Галич, Івано-Франківська обл.)

Про дату, час і місце судового засідання повідомити сторони.

Веб-адреса (http://gl.if.court.gov.ua) сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяМихайло КУЦЕНКО

Дата ухвалення рішення12.02.2024
Оприлюднено13.02.2024
Номер документу116912414
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —341/2618/23

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні