Ухвала
від 13.02.2024 по справі 194/249/23
ТЕРНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 194/249/23

Номер провадження № 2/194/158/24

УХВАЛА

про заочний розгляд справи

13 лютого 2024 року м.Тернівка

Тернівський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Корягіна В.О.

за участю секретаря судового засідання Коркіної Т.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Тернівка Дніпропетровської області в цивільну справу за ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, про позбавлення батьківських прав, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 через засоби поштового зв`язку звернулася до суду з позовною заявою до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, про позбавлення батьківських прав. Просить позбавити ОСОБА_2 батьківських прав відносно малолітньої дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , судові витрати покласти на відповідача.

Позивач в судове засідання не з`явилася, але надала суду письмову заяву про розгляд справи без її участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі та просить позов задовльнити.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином.

Представник третьої особи служба у справах дітей виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області в судове засідання не з`явилася, але надала суду письмову заяву про розгляд справи без її участі, покладається на розсуд суду.

Представник третьої особи Орган опіки та піклування виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області в судове засідання не з`явився, але надав суду письмову заяву про розгляд справи без його участі, не заперечує проти задоволення позову, покладається на розсуд суду.

Згідно вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України, учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до ч.1 ст. 280 Цивільного процесуального кодексу України, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; відповідач не подав відзив; позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Тому, суд дійшов висновку, що відповідач повідомлений належним чином про час і місце судового засідання, та зі згоди позивача ухвалює рішення при заочному розгляді справи відповідно до ст. 280 Цивільного процесуального кодексу України.

Вивчивши матеріали справи, приймаючи до уваги, що відповідач був належним чином повідомлена про час та місце проведення судового розгляду справи, суд дійшов висновку про необхідність розгляду даної справи в заочному порядку.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 247, 260, 280-283 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Розглянути цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району Черкаської області, про позбавлення батьківських прав, в заочному порядку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя: В.О. Корягін

СудТернівський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116946563
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —194/249/23

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні