Ухвала
від 13.02.2024 по справі 719/1/24
НОВОДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 719/1/24

Номер провадження 2/719/26/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

13 лютого 2024 року м. Новодністровськ

Новодністровський міський суд Чернівецької області в складі:

судді Луців О.В.,

за участю секретаря Скрипник Д.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Новодністровськ, Чернівецької області, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , треті особи, яка не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Сокирянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Дністровському районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Новодністровський відділ виконавчої служби у Дністровському районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про виключення з актового запису відомостей, про батька дитини та припинення стягнення аліментів, -

ВСТАНОВИВ:

02 січня 2024 року в суд надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Сокирянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Дністровському районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Новодністровський відділ виконавчої служби у Дністровському районі Чернівецької області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про виключення з актового запису відомостей про батька дитини та припинення стягнення аліментів.

Ухвалою судувід 03.01.2024р.відкрито загальнепозовне провадженняв данійсправі,та призначено підготовче засідання на 30.01.2024р. о 10 год. 00 хв., яке відкладено на 13.02.2024р. о 14 год. 00 хв.

В підготовче засідання учасники справи не з`явилися, хоча були належним чином повідомленні про дату, час і місце проведення підготовчого засідання.

Відповідно до ч.1 ст.223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

Згідно п.1 ч.3 ст.223 ЦПК України, якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Враховуючи вищенаведене, положення ч. 2ст. 198 ЦПК України, суд дійшов висновку, що неявка всіх учасників справи не є перешкодою для проведення підготовчого судового засідання.

Відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Згідно ч. 3 ст.189, п. 15 ч. 2 ст.197, ч. 3 ст.200 ЦПК Українипідготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У підготовчому засіданні суд, зокрема, призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті, про що постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, провівши підготовче засідання за правилами ст.ст. 197-198 ЦПК України, враховуючи, що спір між сторонами не врегульовано, останні не виявили бажання укласти мирову угоду чи врегулювати спір за участю судді, визначивши склад учасників судового процесу, зміст позовних вимог, розглянувши клопотання сторін, вчинивши всі необхідні дії для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189,196-198,200, 223,210,258-261,268,272 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 ,треті особи,яка незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору-Сокирянський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уДністровському районіЧернівецької областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції таНоводністровський відділвиконавчої службиу Дністровськомурайоні Чернівецькоїобласті Західного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції провиключення зактового записувідомостей,про батькадитини таприпинення стягненняаліментів та призначити справу до судового розгляду по суті на 27 лютого 2024 року о 14 год.30хв. в приміщенніНоводністровського міськогосуду Чернівецькоїобласті заадресою:Чернівецька область,м.Новодністровськ,мікрорайон «Сонячний»,буд.24.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя:

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116949762
СудочинствоЦивільне
Сутьбатька дитини та припинення стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —719/1/24

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Новодністровський міський суд Чернівецької області

Луців О. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Новодністровський міський суд Чернівецької області

Луців О. В.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Новодністровський міський суд Чернівецької області

Луців О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні