Ухвала
від 13.02.2024 по справі 522/23266/23-е
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/22808/23-Е

Провадження № 2/522/2118/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

13 лютого 2024 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді Суворової О.В.,

за участю секретарясудових засідань Довгань Ж.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції матеріалицивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Одеської міської ради, державного реєстратора Комунального підприємства «Агенція реєстраційних послуг» Морозової Ольги Станіславівни, Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, Комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації», Товариства з обмеженою відповідальністю «Досвід України» про скасування рішення про державну реєстрацію речового права,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач 04.12.2023 року звернувся до Приморського районного суду м. Одеси з позовною заявоюдо Одеської міської ради, державного реєстратора Комунального підприємства «Агенція реєстраційних послуг» Морозової Ольги Станіславівни, Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, Комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації», Товариства з обмеженою відповідальністю «Досвід України» про скасування рішення про державну реєстрацію речового права.

Ухвалою суду від 12.12.2023 року позов залишено без руху.

Ухвалою Приморського районного суду м. Одеси 03.01.2024 року відкрито провадження в загальномупозовному порядку , розгляд справи призначено на 13.02.2024 року.

У підготовче судове засідання 13.02.2024 року з`явились: позивачка ОСОБА_1 , яка приймала участь у засіданні в режимі відеоконференції, представник відповідача Одеської міської ради Соболь Я.О., представник відповідача Департаменту комунальної власності ОМР Подковський О.П., представник відповідача КП «Бюро технічної інвентаризації» - Білоус Л.П.

Відповідач - державний реєстратор КП «Агенція реєстраційних послуг» Морозова О.С. та відповідач - ТОВ «Досвід України» в підготовче судове засідання не з`явились, про день та час слухання справи повідомлені належним чином та своєчасно.

13.02.2024 року на електронну пошту суду від представника відповідача ТОВ «Досвід України» - адв. Коверги Г.В. направлено клопотання про відкладення розгляду справи для ознайомлення із матеріалами справи та зняття копій.

Суд з`ясовує думку учасників справи щодо клопотання представника відповідача ТОВ «Досвід України» - адв. Коверги Г.В. про відкладення розгляду справи.

Учасники справи вважали за можливе розпочати розгляд справи.

13.02.2024 року через систему «Електронний суд» від позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про витребування доказів, в якому позивач просить витребувати з КП "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради всі правовстановлюючі та інші документи, які були надані КП БТІ ОМР для проведення технічної інвентаризації та виготовлення технічного паспорту від 30.10.2018 року на нежитлове приміщення, загальною площею 24,3 кв.м, за адресою : АДРЕСА_1 та інвентаризаційну справу на нежитлове приміщення, загальною площею 24,3 кв.м, за адресою: АДРЕСА_1 .

Позивачка підтримала заявлене клопотання та просила суд його задовольнити.

Дослідивши клопотання позивача ОСОБА_1 та матеріали справи, заслухавши думку учасників процесу, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1ст. 84 ЦПК Україниклопотання про витребування доказів повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другійстатті 83 цього Кодексу, тобто разом з позовом.

Відповідно доч. 1ст.84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне клопотання задовольнити, оскільки вищевказані докази необхідні для всебічного та об`єктивного розгляду справи.

На підставі викладеного та керуючисьст. 84 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з КП "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради належним чином завірені копії всіх правовстановлюючих документів, які були надані для проведення технічної інвентаризації та виготовлення технічного паспорту від 30.10.2018 року на нежитлове приміщення, загальною площею 24,3 кв.м, за адресою : АДРЕСА_1 та належним чином завірену копію інвентаризаційної справи на нежитлове приміщення ,загальною площею 24,3 кв.м, за адресою: АДРЕСА_1 .

Копію ухвали негайно направити до КП "Бюро технічної інвентаризації" Одеської міської ради (м.Одеса, вул.Троїцька, 25 електронна пошта: bti@omr.gov.ua) - до виконання.

Витребувану ухвалою інформацію направити до Приморського районного суду м. Одеси за адресою: м.Одеса,вул.Балківська,33, в термін до 02 квітня 2024 року.

У разі неможливості надати вищевказану інформацію повідомити про це Приморський районний суд м. Одеси із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Попередити виконавців ухвали, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя О.В.Суворова

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу116981930
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про державну власність щодо визнання незаконним акта, що порушує право власності

Судовий реєстр по справі —522/23266/23-е

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні