Ухвала
від 13.02.2024 по справі 922/5237/21
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під`їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-14, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"13" лютого 2024 р.м. ХарківСправа № 922/5237/21

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Усатого В.О.

розглянувши звіт арбітражної керуючої Мотальової-Кравець В.Ю. про нарахування та виплату основної грошової винагороди у справі

за заявоюГоловного управління ДПС у Харківській області про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тен-Рік-Амв", код ЄДРПОУ 41720487

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Харківської області від 22.11.2022 ТОВ "Тен-Рік-Амв" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на 12 місяців, призначено ліквідатором арбітражну керуючу Мотальову-Кравець В.Ю.

08.02.2024 до суду разом із клопотанням ліквідатора (вх. № 3635) про долучення до матеріалів справи документів надійшов звіт арбітражної керуючої Мотальової-Кравець В.Ю. про нарахування та виплату основної грошової винагороди за виконання повноважень ліквідатора ТОВ "Тен-Рік-Амв" на суму 40200,00 грн, в якому арбітражна керуюча повідомляє про намір стягнути зазначені кошти за рахунок майна боржника (у разі його виявлення) та зауважує на тому, що не планує звертатися до кредитора з вимогою про стягнення зазначеної суми.

При дослідженні вищезазначеного звіту ліквідатора, судом встановлено, що арбітражною керуючою Мотальовою-Кравець В.Ю. не зазначено період виконання повноважень, за який вона просить затвердити основну грошову винагороду в розмірі 40200,00 грн.

Крім того, суд зауважує на тому, що у наведеному ліквідатором розрахунку арбітражною керуючою двічі вказано місяць грудень без зазначення року.

Розглянувши звіт арбітражної керуючої Мотальової-Кравець В.Ю. про нарахування та виплату основної грошової винагороди, суд вважає за необхідне призначити його до розгляду.

Керуючись ст. ст. 30, 58-67 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 232-235 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

Призначити звіт арбітражної керуючої Мотальової-Кравець В.Ю. про нарахування та виплату основної грошової винагороди до розгляду на "05" березня 2024 р. о(об) 15:40.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Харківської області за адресою: м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром 8-й під`їзд, зал № 111.

Роз`яснити учасникам справи, що вони мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у тому числі з використанням власних технічних засобів відповідно до ст. 197 ГПК України.

Запропонувати учасникам справи подати заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції відповідно до ст. 197 ГПК України.

Арбітражній керуючій Мотальовій-Кравець В.Ю. до дати проведення судового засідання надати суду:

- уточнення до звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди в частині зазначення періоду виконання повноважень ліквідатора ТОВ "Тен-Рік-Амв", за який заявлена основна грошова винагорода;

- детальний звіт про вчинені дії в процедурі ліквідації ТОВ "Тен-Рік-Амв" за кожний місяць виконання повноважень у період, за який заявлена основна грошова винагорода, з відповідними доказами або з посиланнями на наявні в матеріалах справи документи (том, аркуш справи);

- детальний розрахунок заявленої основної грошової винагороди;

- докази дотримання вимог ч. 6 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства в частині звітування на засіданні комітету кредиторів про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого.

Зобов`язати арбітражну керуючу Мотальову-Кравець В.Ю. до дати проведення судового засідання надати суду докази надсиланням звіту про нарахування та виплату основної грошової винагороди Головному управлінню ДПС у Харківській області.

Запропонувати Головному управлінню ДПС у Харківській області до дати проведення судового засідання надати суду відзив на звіт арбітражної керуючої Мотальової-Кравець В.Ю. про нарахування й виплату основної грошової винагороди з його правовим та документальним обґрунтуванням та доказами надсилання арбітражній керуючій Мотальовій-Кравець В.Ю.

Повідомити учасників справи, що відповідно до ч. 6 ст. 6 ГПК України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Процесуальні наслідки, передбачені цим Кодексом у разі звернення до суду з документом особи, яка зобов`язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його, застосовуються судом також у випадках, якщо інтереси такої особи у справі представляє адвокат.

Повідомити учасників справи про можливість надсилання документів, що стосуються розгляду справи, без особистого прибуття до приміщення суду: через особистий кабінет в системі "Електронний суд"; у разі неможливості надсилання через систему "Електронний суд" - електронною поштою на е-mail: inbox@hr.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням усіх документів кваліфікованим електронним підписом); у разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

Повідомити учасників справи про можливість отримання інформації про роботу суду та щодо розгляду конкретних судових справ на сайті суду, а також за допомогою Телеграм-бота Господарського суду Харківської області https://t.me/GospSud_kh_bot.

Ухвалу направити ліквідатору, кредитору.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.О. Усатий

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу116984514
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тен-Рік-Амв", код ЄДРПОУ 41720487

Судовий реєстр по справі —922/5237/21

Ухвала від 09.04.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 27.03.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 05.03.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 05.03.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 23.01.2024

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 14.12.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 14.12.2023

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні