Ухвала
від 12.02.2024 по справі 366/294/24
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/294/24

Провадження № 6/366/14/24

У Х В А Л А

12 лютого 2024 року суддя Іванківського районного суду Київської області Ткаченко Ю.В., розглянувши клопотання представника заявника ОСОБА_1 адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за заявою ОСОБА_1 в особі представника заявника адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича до Акціонерного товариства «Сенс Банк», заінтересована особа: Іванкіський відділ державної виконавчої служби у Вишгородському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України,

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Іванківського районного суду Київської області знаходиться цивільна справа № 366/294/24 за заявою ОСОБА_1 в особі представника заявника адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича до Акціонерного товариства «Сенс Банк», заінтересована особа: Іванкіський відділ державної виконавчої служби у Вишгородському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України.

07лютого 2024року черезсистему «Електроннийсуд» досуду надійшлазаява представниказаявника ОСОБА_1 адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Судове засідання призначено на 13 лютого 2024 року на 13 год. 30 хв.

Відповідно до ч. 1ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Враховуючи зазначені обставини, з метою забезпечення оперативності судового провадження, судове засідання необхідно здійснити в режимі відеоконференції з представником заявника ОСОБА_1 - адвокатом Паламарчуком Миколою Андрійовичем з використанням власних засобів.

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника заявника ОСОБА_1 адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції, - задовольнити.

Провести судове засідання по розгляду справи за заявою ОСОБА_1 в особі представника заявника адвоката Паламарчук Миколи Андрійовича до Акціонерного товариства «Сенс Банк», заінтересована особа: Іванкіський відділ державної виконавчої служби у Вишгородському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про скасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, в режимі відеоконференції з використанням власних засобів 13 лютого 2024 року о 13 год. 30 хв.

Відповідальним за проведення судового засідання в режимі відеоконференції визначити секретаря судового засідання Іванківського районного суду Київської області Морозову Яну Русланівну.

Копію ухвали направити представнику заявника ОСОБА_1 адвокату Паламарчук М.А., для виконання.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати відповідно до вимогЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Юрій ТКАЧЕНКО

Дата ухвалення рішення12.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу117000376
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України

Судовий реєстр по справі —366/294/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Стрижеус Анатолій Миколайович

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні