Ухвала
від 15.02.2024 по справі 902/1068/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Пирогова, 29, м. Вінниця, 21018, тел./факс (0432)55-80-00, (0432)55-80-06 E-mail: inbox@vn.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

"15" лютого 2024 р. Cправа № 902/1068/20

Суддя Господарського суду Вінницької області Тісецький С.С., розглянувши матеріали у справі

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Агріі Україна" (код ЄДРПОУ 38948033)

до: Товариства з обмеженою відповідальністю "Агростар центр" (код ЄДРПОУ 42803946)

про визнання банкрутом

Без виклику представників сторін

В С Т А Н О В И В :

В провадженні суду перебуває справа №902/1068/20 за заявою ТОВ "Агріі Україна" до ТОВ "Агростар центр" про банкрутство.

Провадження у цій справі перебуває на стадії ліквідаційної процедури боржника.

Ухвалою від 13.11.2023 року, окрім іншого, призначено ліквідатором ТОВ "Агростар центр" у справі № 902/1068/20 - арбітражного керуючого Оберемка Р.А. Продовжено строк повноважень арбітражного керуючого (ліквідатора) Оберемка Р.А. у справі № 902/1068/20 - до 26.02.2024 року.

12.02.2024 року до суду від арбітражного керуючого Оберемка Р.А. надійшло клопотання № 02/33 від 10.02.2024 року про витребування інформації (документів).

Суд, розглянувши подане клопотання, дійшов таких висновків з огляду на наступне.

Вказане клопотання мотивовано тим, що з відкритих реєстрів ліквідатору стало відомо, що Боржником - ТОВ "Агростар центр" в 2019 році було укладено низку договорів суборенди землі строком до 30.12.2020 року з правом пролонгації.

Відповідно до ч. 2 ст. 781 ЦК України, договір найму припиняється у разі ліквідації юридичної особи, яка була наймачем або наймодавцем. Однією із підстав припинення договору оренди землі, визначеної ч. 1 ст. 31 ЗУ "Про оренду землі", є ліквідація юридичної особи-орендаря. Таким чином, у разі ліквідації орендаря договір оренди земельної ділянки припиняє свою дію.

Оскільки Боржник є суборендарем по всім договорам суборенди у ТОВ "Добровиця Агро", на адресу останнього було направлено запит про надання інформації чи 1. Чи має ТОВ "Агростар центр" заборгованість перед суборендодавцем по оплаті платежів по оплаті орендної плати за договорами суборенди земельних ділянок. Чи було подовжено строк дії договорів суборенди земельних ділянок між суборендодавцем та ТОВ "Агростар центр" та чи використовує у своїй господарській діяльності ТОВ "Агростар центр" орендовані земельні ділянки. Листи запити було направлено два рази, однак конверти із відправленням було повернути на адресу ліквідатора з приміткою "адресат відсутній за вказаною адресою" та "за закінченням терміну зберігання".

Відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб засновником (власником) ТОВ "Дубровиця Агро" код ЄДРПОУ 42188854 є фізична особа ОСОБА_1 , у зв`язку з чим на адресу останнього направлено також лист з проханням надати відповідну інформацію стосовно суборендованих земельних ділянок. Лист було отримано адресатом, але відповіді не було отримано ліквідатором.

Під час проведення процедури ліквідації ТОВ "Агростар центр" стало відомо, що у Боржника було відкрито поточні рахунки у АТ "Райффайзен банк аваль" та АТ КБ "Приват банк". Відповідно до отриманих виписок по рахункам стало відомо про відсутність оплати за суборенду земельних ділянок на поточний рахунок ТОВ "Дубровиця Агро".

Оскільки у ліквідатора відсутні договори суборенди, не є відомим інформація яким чином проходила оплата за суборенду земельних ділянок (готівкою через касу або безготівковим шляхом), враховуючи необхідність отримання такої інформації, на адресу Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради направлено запит стосовно надання електронних архівних даних (реєстраційних справ) копії договорів суборенди, де ТОВ "Агростар центр" виступає суборендарем по земельним ділянкам.

Відповідно до листа Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради вих. №159/01-18 від 12.01.2023 року, Департамент відмовив ліквідатору у наданні такої інформації та документів, оскільки така інформація є конфіденційною та здійснюється виключно за рішенням суду.

Посилаючись на наведені обставини та положення ст.ст. 12,40 КУзПБ, арбітражний керуючий просить суд:

витребувати у Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради з електронних архівних даних (реєстраційних справ) копії договорів суборенди, де ТОВ "Агростар центр" виступає суборендарем по земельним ділянкам, згідно переліку;

запропонувати Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради копії витребуваних договорів суборенди земельних ділянок у паперовому вигляді чи електронному на носії CD-R диску та/або електронною поштою направити на адресу ліквідатора ТОВ "Агростар центр" - арбітражного керуючого Оберемка Романа Анатолійовича АДРЕСА_1, електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

З врахуванням встановлених обставин справи, суд дійшов таких висновків.

Частиною 1 ст. 2 ГПК України, визначено, що завданням господарського судочинства є справедливе, неупереджене та своєчасне вирішення судом спорів, пов`язаних із здійсненням господарської діяльності, та розгляд інших справ, віднесених до юрисдикції господарського суду, з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

Відповідно до ч. 1, ч. 3 ст. 3 ГПК України, судочинство в господарських судах здійснюється відповідно до Конституції України, цього Кодексу, Закону України "Про міжнародне приватне право", Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", а також міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України. Судочинство у господарських судах здійснюється відповідно до закону, чинного на час вчинення окремої процесуальної дії, розгляду і вирішення справи.

За змістом ч. 3 ст. 13 ГПК України, кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених законом.

В силу ч. 1, ч. 2 ст. 73 ГПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: 1) письмовими, речовими і електронними доказами; 2) висновками експертів; 3) показаннями свідків.

Згідно ч. 1 ст. 74 ГПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень.

Відповідно до ч. 1 ст. 76 ГПК України, належними є докази, на підставі яких можна встановити обставини, які входять в предмет доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмета доказування.

Згідно ст. 79 ГПК України, наявність обставини, на яку сторона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, вважається доведеною, якщо докази, надані на підтвердження такої обставини, є більш вірогідними, ніж докази, надані на її спростування. Питання про вірогідність доказів для встановлення обставин, що мають значення для справи, суд вирішує відповідно до свого внутрішнього переконання.

За змістом ст. 86 ГПК України, суд оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному, об`єктивному та безпосередньому дослідженні наявних у справі доказів. Жодні докази не мають для суду заздалегідь встановленої сили. Суд оцінює належність, допустимість, достовірність кожного доказу окремо, а також вірогідність і взаємний зв`язок доказів у їх сукупності. Суд надає оцінку як зібраним у справі доказам в цілому, так і кожному доказу (групі однотипних доказів), який міститься у справі, мотивує відхилення або врахування кожного доказу (групи доказів).

Відповідно до ст. 169 ГПК України, при розгляді справи судом учасники справи викладають свої вимоги, заперечення, аргументи, пояснення, міркування щодо процесуальних питань у заявах та клопотаннях, а також запереченнях проти заяв і клопотань. Заяви, клопотання і заперечення подаються в письмовій або усній формі. У випадках, визначених цим Кодексом, або на вимогу суду заяви і клопотання подаються тільки в письмовій формі. Заяви, клопотання і заперечення подаються та розглядаються в порядку, встановленому цим Кодексом. У випадках, коли цим Кодексом такий порядок не встановлений, він встановлюється судом.

За змістом ст. 1 КУ з процедур банкрутства, ліквідатор - арбітражний керуючий, призначений господарським судом для здійснення ліквідаційної процедури.

Згідно ч. 1 ст. 12 КУ з процедур банкрутства, арбітражний керуючий користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право: 1) звертатися до суду у випадках, передбачених цим Кодексом; 2) скликати збори і комітет кредиторів та брати в них участь з правом дорадчого голосу; 2-1) проводити збори і засідання комітету кредиторів у разі їх бездіяльності або за їхнім дорученням; 3) отримувати винагороду в розмірі та порядку, передбачених цим Кодексом; 4) залучати для забезпечення виконання своїх повноважень на договірних засадах інших осіб та спеціалізовані організації з оплатою їхньої діяльності за рахунок боржника, якщо інше не встановлено цим Кодексом чи угодою з кредиторами; 5) звертатися із запитами арбітражного керуючого, у тому числі щодо отримання копій документів, до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб, підприємств, установ, у тому числі банків, небанківських надавачів платіжних послуг, емітентів електронних грошей, депозитарних установ та інших професійних учасників ринків капіталу, організацій, громадських об`єднань, а також до фізичних осіб; 5-1) отримувати від банків, небанківських надавачів платіжних послуг, емітентів електронних грошей, депозитарних установ та інших професійних учасників ринків капіталу інформацію про наявність рахунків та/або залишок коштів на рахунках боржника (у тому числі на рахунках у цінних паперах) / електронних гаманцях, рух коштів та операції на рахунках боржника (у тому числі на рахунках у цінних паперах) / електронних гаманцях, а також інформацію про договори боржника про зберігання цінностей або надання боржнику в майновий найм (оренду) індивідуального банківського сейфа; 6) отримувати інформацію з державних реєстрів; 7) подавати до господарського суду заяву про дострокове припинення своїх повноважень; 8) здійснювати інші повноваження, передбачені цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 81 ГПК України, учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

У клопотанні повинно бути зазначено: 1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) заходи, яких особа, яка подає клопотання, вжила для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу; 5) причини неможливості отримати цей доказ самостійно особою, яка подає клопотання (ч. 2 ст. 81 ГПК України). У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази (ч. 3 ст. 81 ГПК України). Будь-яка особа, в якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду (ч. 6 ст. 81 ГПК України).

Так, враховуючи наведені вище положення законодавства, дослідивши клопотання арбітражного керуючого Оберемка Р.А. № 02/33 від 10.02.2024 року про витребування інформації (документів), суд дійшов висновку про задоволення вказаного клопотання.

Відповідно до ч. 1 ст. 18 ГПК України, судові рішення, що набрали законної сили, є обов`язковими до виконання всіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими та службовими особами, фізичними і юридичними особами та їх об`єднаннями на всій території України.

Керуючись ст. ст. 1, 2, 7, 9, 12 КУ з процедур банкрутства, ст. ст. 2, 3, 13, 18, 81, 169, 234-236, 326 ГПК України суд, -

У Х В А Л И В :

1. Задоволити клопотання арбітражного керуючого Оберемка Р.А. № 02/33 від 10.02.2024 року про витребування інформації (документів) у справі № 902/1068/20, у повному обсязі.

2. Витребувати у Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради (майдан Просвіти, 2, м. Рівне, 33028, код ЄДРПОУ 44722581, електронна адреса: сnap.rivne@ukr.net, сnap@ukr.net) з електронних архівних даних (реєстраційних справ) копії договорів суборенди, де ТОВ "Агростар центр" (код ЄДРПОУ 42803946) виступає суборендарем по наступним земельним ділянкам:

1. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0084

2. Кадастровий номер 5621883400:04:007:0011

3. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0044

4. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0033

5. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0027

6. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0215

7. Кадастровий номер 5621883400:04:005:0037

8. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0070

9. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0069

10. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0068

11. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0063

12. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0050

13. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0045

14. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0243

15. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0081

16. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0092

17. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0089

18. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0092

19. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0235

20. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0078

21. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0235

22. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0098

23. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0075

24. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0228

25. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0219

26. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0073

27. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0249

28. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0082

29. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0237

30. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0236

31. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0217

32. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0088

33. Кадастровий номер 5621883400:04:010:0075

34. Кадастровий номер 5621885400:04:009:0072

35. Кадастровий номер 5621883400:04:005:0161

36. Кадастровий номер 5621883400:04:005:0162

37. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0064

38. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0166

39. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0254

40. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0074

41. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0246

42. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0085

43. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0169

44. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0008

45. Кадастровий номер: 5621883400:04:008:0796

46. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0164

47. Кадастровий номер: 5621883400:04:007:0204

48. Кадастровий номер: 5621883400:04:007:0203

49. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0163

50. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0090

51. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0053

52. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0076

53. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0168

54. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0095

55. Кадастровий номер: 5621883400:04:007:0001

56. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0094

57. Кадастровий номер: 5621883400:04:005:0167

58. Кадастровий номер: 5621883400:04:002:0404

59. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0049

60. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0240

61. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0022

62. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0247

63. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0084

64. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0232

65. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0218

66. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0096

67. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0038

68. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0224

69. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0097

70. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0238

71. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0080

72. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0014

73. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0063

74. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0079

75. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0250

76. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0093

77. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0233

78. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0067

79. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0083

80. Кадастровий номер: 5621885400:04:009:0077

81. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0251

82. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0231

83. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0244

84. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0245

85. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0168

86. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0167

87. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0303

88. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0138

89. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0319

90. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0157

91. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0156

92. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0148

93. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0142

94. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0163

95. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0161

96. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0160

97. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0158

98. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0170

99. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0293

100. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0439

101. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0255

102. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0267

103. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0266

104. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0264

105. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0262

106. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0259

107. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0258

108. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0278

109. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0276

110. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0275

111. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0292

112. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0291

113. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0284

114. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0283

115. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0165

116. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0233

117. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0236

118. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0243

119. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0245

120. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0070

121. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0071

122. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0072

123. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0073

124. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0086

125. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0087

126. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0088

127. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0089

128. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0092

129. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0094

130. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0097

131. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0101

132. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0102

133. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0105

134. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0108

135. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0115

136. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0119

137. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0125

138. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0128

139. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0130

140. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0131

141. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0435

142. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0436

143. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0438

144. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0440

145. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0442

146. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0443

147. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0444

148. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0242

149. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0246

150. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0244

151. Кадастровий номер: 5621880900:02:001:0237

152. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0169

153. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0256

154. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0182

155. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0181

156. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0180

157. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0179

158. Кадастровий номер: 5621883400:04:010:0126

159. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0056

160. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0053

161. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0051

162. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0048

163. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0047

164. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0047

165. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0178

166. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0175

167. Кадастровий номер: 5621880900:02:002:0174

168. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0061

169. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0058

170. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0057

171. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0040

172. Кадастровий номер: 5621880900:02:003:0039

173. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0433

174. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0445

175. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0449

176. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0450

177. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0521

178. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0523

179. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0527

180. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0532

181. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0533

182. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0534

183. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0535

184. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0538

185. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0540

186. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0541

187. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0543

188. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0544

189. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0545

190. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0550

191. Кадастровий номер: 5621880900:02:006:0552

192. Кадастровий номер: 5621885600:04:004:0088

193. Кадастровий номер: 5621885600:04:004:0086

194. Кадастровий номер: 5621885600:04:004:0085

195. Кадастровий номер: 5621885600:04:004:0089

196. Кадастровий номер: 5621885600:04:004:0087

197. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0113

198. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0114

199. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0115

200. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0029

201. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0027

202. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0030

203. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0025

204. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0028

205. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0041

206. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0040

207. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0034

208. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0111

209. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0125

210. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0118

211. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0112

212. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0116

213. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0123

214. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0121

215. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0119

216. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0122

217. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0124

218. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0037

219. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0036

220. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0032

221. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0035

222. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0033

223. Кадастровий номер: 5621885600:04:015:0039

224. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0117

225. Кадастровий номер: 5621885600:04:005:0120.

3. Запропонувати Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради копії витребуваних договорів суборенди земельних ділянок у паперовому вигляді чи електронному на носії CD-R диску та/або електронною поштою направити на адресу суду та ліквідатора ТОВ "Агростар центр" - арбітражного керуючого Оберемка Романа Анатолійовича АДРЕСА_1, електронна адреса: arbitrober@gmail.com.

4. Копію ухвали надіслати згідно переліку рекомендованим листом; до електронних кабінетів ЄСІТС та на електронні адреси: ТОВ "Агріі Україна" - 38948033_2830219811@mail.gov.ua; арбітражного керуючого Оберемка Р.А. - ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради - сnap.rivne@ukr.net, сnap@ukr.net, dznap@rivnerada.gov.ua.

Попередити учасників справи, що відповідно до ч. 8 ст. 81 ГПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Згідно ч. 2 ст. 235 ГПК України, ухвали, постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала підписана суддею - 15.02.2024 року.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції в порядку та строки, встановлені статтями 254-257 ГПК України.

Суддя Тісецький С.С.

Віддрук. прим:

1 - до справи

2 - Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради (майдан Просвіти, 2, м. Рівне, 33028)

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення15.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу117008449
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —902/1068/20

Ухвала від 20.06.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Грязнов В.В.

Ухвала від 22.05.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Постанова від 15.05.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 25.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 17.04.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 12.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 04.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 03.04.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жуков С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні