Ухвала
від 15.02.2024 по справі 499/1073/23
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Провадження №

У Х В А Л А

Іменем України

с. Іванівка

Іванівський районний суд Одеської області в складі: судді Тимчука Р.М. за участю секретаря судового засідання Дібрової О.І. розглянувши у підготовчому судовому засіданні в с.Іванівка Одеської області цивільну справу № 499/1073/23 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору: орган опіки та піклування Іванівської селищної ради Березівського району Одеської області про визначення місця проживання дітей з батьком, -

ВСТАНОВИВ :

Провадження у зазначеній справі відкрите та призначене підготовче судове засідання, сторонам роз`яснено їх права та обов`язки за цим Кодексом, здійснено їх виклик.

Представник органу опіки та піклування Іванівської селищної ради Березівського району Одеської області в судове засідання не з`явились, про причини неявки не повідомили, заяв клопотань не надавали про дату та час судового засідання повідомлені належним чином. Про те їх неявка не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

П.1 ч.3 ст.223 ЦПК України передбачено, що якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі: неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

Судом встановлено, що позивачем разом з позовною заявою подано клопотання про витребування доказу а саме: витребувати від органу опіки та піклування Іванівської селищної ради Березівського району Одеської області висновок про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 разом з батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 за місцем його проживання за адресою АДРЕСА_1 .

Враховуючи ту обставину, що матеріали справи не містять висновку про доцільність визначення місця проживання дітей, позивач подав клопотання та просив суд витребувати висновок, тому суд вважає за необхідне його витребувати. Відповідно до ч.6 ст.56 ЦПК України органи державної влади та органи місцевого самоврядування можуть бути залучені судом до участі у справі або брати участь у справі за своєю ініціативою для подання висновків на виконання своїх повноважень. Участь зазначених органів у судовому процесі для подання висновків у справі є обов`язковою у випадках, встановлених законом, або якщо суд визнає це за необхідне.

Враховуючи зазначене в зв`язку з витребуванням доказу оголосити у справі перерву до витребування доказів.

Беручи до уваги викладене, керуючись ст.ст. 198, 200,223 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання позивача про витребування доказу - задовольнити.

Витребувати з органу опіки та піклування Іванівської селищної ради Березівського району Одеської області висновок про доцільність визначення місця проживання малолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 разом з батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 за місцем його проживання за адресою АДРЕСА_1 .

Оголосити перерву у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору: орган опіки та піклування Іванівської селищної ради Березівського району Одеської області про визначення місця проживання дітей з батьком до 13 березня 2024 року о 12:00 год., у приміщені суду.

Зазначений доказ надати на адресу суду у строк до 13 березня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення15.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117015286
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення місця проживання дітей з батьком

Судовий реєстр по справі —499/1073/23

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Тимчук Р. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні