Ухвала
від 14.02.2024 по справі 380/1764/24
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/1764/24

УХВАЛА

про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням

14 лютого 2024 року

Cуддя Львівського окружного адміністративного суду Кедик М.В., розглянувши позовну заяву керівника Яворівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Яворівської районної державної адміністрації Львівської області до Приватного акціонерного товариства "Львівський обласний виробничий рибний комбінат" про визнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в :

керівник Яворівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі в інтересах держави в особі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Яворівської районної державної адміністрації Львівської області до Приватного акціонерного товариства "Львівський обласний виробничий рибний комбінат", у якому просить суд:

-визнати протиправною бездіяльність Приватного акціонерного товариства «Львівський обласний виробничий рибний комбінат» (ПРАТ «Львівський облрибкомбінат») (81642, Львівська область, Стрийський район, с. Рудники, вул. Рибгоспна, 9, код ЄДРПОУ - 22397707) в частині невжиття заходів щодо приведення в належний технічний стан та готовність до укриття населення захисної споруди цивільного захисту - протирадіаційного укриття №31392, що за адресою: Львівська область, Яворівський район, смт. Івано-Франкове, вул. Січових Стрільців, 4;

-зобов`язати Приватне акціонерне товариство «Львівський обласний виробничий рибний комбінат» (ПРАТ «Львівський облрибкомбінат») (81642, Львівська область, Стрийський район, с. Рудники, вул. Рибгоспна, 9, код ЄДРПОУ - 22397707) привести у стан готовності захисну споруду цивільного захисту - протирадіаційне укриття № 31392, що за адресою: Львівська область, Яворівський район, смт. Івано-Франкове, вул. Січових Стрільців, 4, з метою використання його за призначенням у відповідності до «Вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту», затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09.07.2018 № 579.

Ухвалою від 29.01.2023 суддя прийняла позовну заяву та відкрила спрощене позовне провадження в адміністративній справі, без повідомлення сторін.

Від керівника Яворівської окружної прокуратури Львівської області надійшло клопотання про перехід в загальне позовне провадження.

Відповідно до ч. 1, ч. 3 статті 12 КАС України адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Відповідно до частини 6 статті 260 КАС України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

З урахуванням викладених обставин та враховуючи подане клопотання, суд дійшов висновку про перехід розгляду справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Керуючись статями 173, 248, 256, 260 КАС України, суд, -

ухвалив:

Перейти із спрощеного позовного провадження до розгляду справи № 380/1764/24 за правилами загального позовного провадження.

Провести розгляд справи за позовом керівника Яворівської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Яворівської районної державної адміністрації Львівської області до Приватного акціонерного товариства "Львівський обласний виробничий рибний комбінат" про визнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити дій за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 13 березня 2024 року о 10:30 год., яке відбудеться у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в України за адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Кедик М.В.

Дата ухвалення рішення14.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117019029
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною бездіяльності, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —380/1764/24

Ухвала від 03.04.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 14.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні