Ухвала
від 16.02.2024 по справі 914/203/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014,м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

16.02.2024 Справа № 914/203/24

Суддя Господарського суду Львівської області Артимович В.М., розглянувши матеріали заяви: Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс Груп», м. Миколаїв

про: банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» (79068, Львівська область, м. Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4, квартира 125; ідентифікаційний код 38977474)

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Господарського суду Львівської області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс Груп» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» (79068, Львівська область, м. Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4, квартира 125; ідентифікаційний код 38977474).

Ухвалою суду від 30.01.2024 заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс Груп» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» (79068, Львівська область, м. Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4, квартира 125; ідентифікаційний код 38977474) залишено без руху та надано заявнику строк у 10 (десять) календарних днів з дня вручення ухвали для усунення недоліків, зазначених в ухвалі.

12.02.2024 від Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс Груп» надійшло клопотання, до якого на виконання вимог, викладених в ухвалі суду від 30.01.2024, долучено копії платіжних інструкцій про сплату судового збору в сумі 30280,00 грн та авансування винагороди арбітражному керуючому на депозитний рахунок суду в сумі 63900,00 грн.

Згідно з ч. 1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України. Застосування положень Господарського процесуального кодексу Українеи та інших законодавчих актів України здійснюється з урахуванням особливостей, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1 ст. 35 Кодексу України з процедур банкрутства у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті, залишення без руху або для повернення заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду, про що не пізніше п`яти днів з дня її надходження постановляє ухвалу.

Дослідивши подані заявником заяву та долучені до неї документи, судом встановлено, що представлених матеріалів достатньо для прийняття заяви та призначення її до розгляду у підготовчому засіданні суду.

У заяві про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» заявник просить призначити розпорядником майна арбітражного керуючого Мельник Ірину Анатоліївну. На розгляд суду арбітражним керуючим Мельник Іриною Анатоліївною (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1856 від 06.02.2018) подано заяву про згоду на участь у даній справі.

Відповідно до п. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

Враховуючи вказані вище положення Кодексу України з процедур банкрутства та подану заяву-згоду арбітражного керуючого Мельник І.А., суд дійшов висновку про призначення підготовчого засідання у даній справі без застосування автоматизованої системи з визначення кандидатури арбітражного керуючого.

Керуючись ст. ст. 28, 34, 35 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс Груп» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» (79068, Львівська область, м. Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4, квартира 125; ідентифікаційний код 38977474) прийняти до розгляду.

2.Підготовче засідання суду призначити на 28.02.24 на 10:00 год., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Львівської області за адресою: м. Львів, вул. Личаківська,128, 2 поверх, зал судового засідання.

3.Зобов`язати заявника надати:

-оригінали документів доданих до заяви (для огляду у судовому засіданні).

4.Зобов`язати боржника надати: відзив на заяву про відкриття провадження у справі банкрутство з доказами відправлення заявнику його копії із зазначенням у відзиві наявних заперечень щодо вимог заявника; інформацію щодо загальної суми заборгованості боржника перед кредиторами за зобов`язаннями, що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати; відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких ведеться облік прав на цінні папери, що належать боржнику у депозитарних установах, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов`язаної з державною таємницею; довідку органів приватизації (органів, уповноважених управляти об`єктами державної власності) про наявність або відсутність на балансі підприємства, щодо якого відкрито провадження у справі, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до статутного капіталу боржника.

5. Участь у судовому засіданні представників заявника та боржника на власний розсуд.

6. Копію ухвали надіслати заявнику, боржнику, державному реєстратору, Шевченківському відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (Відділу з питань банкрутства), арбітражному керуючому Мельник І.А.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки, передбачені ст. 235 ГПК України.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - lv.arbitr.gov.ua/sud5015/.

Суддя Артимович В.М.

Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117039563
СудочинствоГосподарське
Суть: банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова Компанія «Галицька Спілка» (79068, Львівська область, м. Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, будинок 4, квартира 125; ідентифікаційний код 38977474

Судовий реєстр по справі —914/203/24

Ухвала від 15.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 13.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 13.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 06.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 03.05.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Панова Ірина Юріївна

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 10.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 10.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні