Ухвала
від 16.02.2024 по справі 161/850/24
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/850/24

Провадження № 1-кс/161/386/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 16 лютого 2024 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «МАС Сістемз» - ОСОБА_2 , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Луцького міськрайонного суду Волинської області перебуває клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «МАС Сістемз» - ОСОБА_2 , про скасування арешту майна.

16.02.2024 року на електрону адресу суду надійшло клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «МАС Сістемз» - ОСОБА_2 , про проведення судового засідання в режимі відеоконференції між судом та ним шляхом використання власних технічних засобів поза приміщення суду. Свою заяву мотивує віддаленістю його місця знаходження.

Відповідно до ч. 1ст.336 КПК України,судове провадженняможе здійснюватисяу режимівідеоконференції підчас трансляціїз іншогоприміщення,у томучислі якезнаходиться позамежами приміщеннясуду (дистанційнесудове провадження),у разі: 1)неможливості безпосередньоїучасті учасникакримінального провадженняв судовомупровадженні застаном здоров`яабо зінших поважнихпричин; 2)необхідності забезпеченнябезпеки осіб; 3)проведення допитумалолітнього абонеповнолітнього свідка,потерпілого; 4)необхідності вжиттятаких заходівдля забезпеченняоперативності судовогопровадження; 5) наявності інших підстав, визначених судом достатніми.

Частина 2ст. 336 КПК Українипередбачає, що суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Таким чином, з метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк, суд вважає доцільним проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 336 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Судове засідання за клопотанням представника Товариства з обмеженою відповідальністю «МАС Сістемз» - ОСОБА_2 , про скасування арешту майна, призначений на 16 лютого 2024 року о 10-00 годині проводити в режимі відеоконференції між Луцьким міськрайонним судом Волинської області та адвокатом ОСОБА_3 з використанням заявником власних технічних засобів.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EASYCON» (vkz.court.gov.ua).

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду заявнику необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Хід і результати процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117040516
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —161/850/24

Ухвала від 16.02.2024

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Данелюк О. М.

Ухвала від 16.02.2024

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Данелюк О. М.

Ухвала від 16.02.2024

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Данелюк О. М.

Ухвала від 26.01.2024

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Сівчук А. Є.

Ухвала від 23.01.2024

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Данелюк О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні