Ухвала
від 19.02.2024 по справі 348/116/24
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції

Справа №348/116/24

Провадження № 2-о/348/27/24

19 лютого 2024 року Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області у складі судді Матолич В.В., присяжних: Дем`янчука Т.Б., Мойсишина Б.В. за участю секретаря судового засідання Буратчук О.В. розглянув клопотання заявника про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за заявою ОСОБА_1 заінтересовані особи: орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, ОСОБА_2 про усиновлення неповнолітньої дитини,

встановив:

в провадженні Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 заінтересовані особи: орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, ОСОБА_2 про усиновлення неповнолітньої дитини.

14.02.2024 представник заявника подав клопотання про участь заявника в справі в режимі відео конференціїз приміщення Чугуївського міського суду Харківської області, оскільки заявник є військовослужбовцем і не може з`явитися в судове засідання безпосередньо.

Згідно ч.6 ст.212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи доводи викладені у клопотанні суд, доходить висновку, що таке клопотання підлягає до задоволення, заявнику слід забезпечити право брати участь у судовому засіданні дистанційно.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,

постановив:

Клопотання заявника задовольнити.

Підготовче засідання призначене на 11.30 годину 20.02.2024 провести в режимі відеоконференції, доручивши Чугуївському міському суду Харківської області забезпечити проведення підготовчого засідання у справі № 348/116/24 за заявою ОСОБА_1 заінтересовані особи: орган опіки та піклування Надвірнянської районної державної адміністрації в особі Служби у справах дітей, ОСОБА_2 про усиновлення неповнолітньої дитинив режимі відеоконференції з заявником ОСОБА_1 .

Копію ухвали про розгляд справи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Чугуївського міського суду Харківської області для організації виконання ухвали, та учасникам судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Матолич В.В.

Присяжні: Дем`янчук Т.Б.

Мойсишин Б.В.

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117062251
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —348/116/24

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні