Ухвала
від 19.02.2024 по справі 341/1971/23
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/1971/23

Номер провадження 2/341/51/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 лютого 2024 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Васильцової Г.А.

за участю секретаря судового засідання Габлей А.В.,

позивача ОСОБА_1

представника третьої особи Марініної Ю.І.

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні у м. Галич цивільну справу за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Шевчук-Філімон Наталія Мирославівна до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Орган опіки та піклування при Виконавчому комітеті Галицької міської ради про позбавлення батьківських прав та призначення опікуна,

В С Т А Н О В И В:

Представник позивача адвокат Шевчук-Філімон Н.М. звернулася до суду з вказаною позовною заявою.

Ухвалою Галицького районного суду Івано-Франківської області від 04 грудня 2023 року відкрито провадження по справі за правилами загального провадження та призначено справу до підготовчого судового засідання.

Інших заяв та клопотань суду не надано.

В судове засідання не з`явився представник позивача - адвокат Шевчук-Філімон Н.М., Клопотань про відкладення розгляду справи суду не надано.

Відповідно до ч.3 ст. 223 ЦПК України, неявка в судове засідання належним чином повідомленого учасника справи (його представники) без поважних причин або без повідомлення причин неявки, не є перешкодою для розгляду справи.

В підготовчому судовому засіданні позивачка ОСОБА_1 підтримала поданий позов та не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання.

Представник третьої особи Марініна Ю.І. не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи по суті.

Суд, заслухавши пояснення учасників справи та дослідивши матеріали справи приходить до наступного.

Статтею 197 ЦПК України передбачено здійснення дій, необхідних для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, зокрема п. 19, суд здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні проведені наступні дії:

1) вивчені матеріали справи;

2) вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі;

3) з`ясовано, якими доказами позивач мотивує свій позов.

Таким чином, суд, дослідивши матеріали справи, вважає, можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст.. 83, 84, 197-198, 200, 247 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Шевчук-Філімон Наталія Мирославівна до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Орган опіки та піклування при Виконавчому комітеті Галицької міської ради про позбавлення батьківських прав та призначення опікуна

і призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на «13»березня 2024року на10-30 год. у залі судового засідання в приміщенні Галицького районного суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Караїмська, 10, м. Галич, Івано-Франківська область, 77100.

Про час і місце судового засідання повідомити сторін у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://gl.if.court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ганна ВАСИЛЬЦОВА

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117065563
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —341/1971/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні