Ухвала
від 19.02.2024 по справі 606/349/24
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 606/349/24

Ухвала

19 лютого 2024 року м. Теребовля

Суддя Теребовлянського районного суду Тернопільської області Марціцка І.Б. ознайомившись із позовною заявою адвоката Вийванко Наталії Петрівни, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до Золотниківської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, третя особа Приватний нотаріус Тернопільського районного нотаріального округу Гордєєвої Людмили Іванівни про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

в с т а н о в и л а:

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175,177 ЦПК України,дану позовну заяву належить розглядати у порядку цивільногосудочинства, справа підсудна Теребовлянському районному суду.

Відповідно до вимог ч. 1ст. 187ЦПКУкраїнисуддя відкриває провадження в цивільній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви, залишення її без руху чи відмови у відкритті провадження у справі.

Керуючисьст. 187ЦПКУкраїни, -

у х в а л и л а:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою адвоката Вийванко Наталії Петрівни, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до Золотниківської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, третя особа Приватний нотаріус Тернопільського районного нотаріального округу Гордєєвої Людмили Іванівни про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на10 годину 00 хвилин 14 березня 2024року в приміщенні Теребогвлянського районного суду Тернопільської області (м. Теребовля, вул. Кн. Василька, 116, 1 поверх зал судового засідання № 4).

У судове засідання викликати сторони.

Відповідач вправі подати відзив на позов в строк, що не перевищує п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі.Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву до суду.

У разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач вправі подати відповідь на відзив в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву на позов. Копія відповіді на відзивта доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням відповіді на відзив до суду.

Копію ухвали невідкладно надіслати учасникам справи, які беруть участь у справі. Одночасно відповідачу направити копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/fair/sud1914.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Б. Марціцка

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117069046
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —606/349/24

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні