Ухвала
від 16.02.2024 по справі 755/2577/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/2577/24

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

"16" лютого 2024 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Гаврилова О.В., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва про стягнення заробітної плати, проведення розрахунку при звільненні та стягнення середнього заробітку за вест час затримки остаточного розрахунку, -

в с т а н о в и в :

До Дніпровського районного суду міста Києва звернувся ОСОБА_1 з позовом до Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва про стягнення заробітної плати, проведення розрахунку при звільненні та стягнення середнього заробітку за вест час затримки остаточного розрахунку.

Зазначену позовну заяву передано в провадження судді Гаврилової О.В. на підставі протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями.

Згідно положень п. 5 ч. 2 ст. 175, ч. 5 ст. 177 ЦПК України, позивач зобов`язаний зазначити в позовній заяві докази, що підтверджують викладені в позові обставини та додати до позовної заяви всі наявні в нього докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги.

За змістом позовної заяви, позивачем зазначаються суми нарахованої йому заробітної плати за грудень 2023 року та січень 2024 року, з яких позивачем розраховується середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні.

Проте, до позовної заяви не долучено жодного доказу на підтвердження розміру нарахованої позивачу заробітної плати у вказаний період.

З огляду на викладене, відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, позовна заява підлягає залишенню без руху, позивачу необхідно в десятиденний строк з дня отримання копії ухвали усунути зазначені в ній недоліки. Для усунення недоліків позовної заяви позивач має подати до суду документ, що підтверджує розміру нарахованої позивачу заробітної плати за грудень 2023 року та січень 2024 року (довідку з місця роботи, пенсійного фондутощо).

На підставі викладеного та керуючись статтями 2, 4, 177, 185 Цивільного процесуального кодексу України, суддя,-

постановив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва про стягнення заробітної плати, проведення розрахунку при звільненні та стягнення середнього заробітку за вест час затримки остаточного розрахунку - залишити без руху та запропонувати позивачу в десятиденний строк з дня отримання копії ухвали усунути вищезазначені недоліки.

У випадку неусунення недоліків, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

С у д д я

Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117077186
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заробітної плати, проведення розрахунку при звільненні та стягнення середнього заробітку за вест час затримки остаточного розрахунку

Судовий реєстр по справі —755/2577/24

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гаврилова О. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Гаврилова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні