Ухвала
від 20.02.2024 по справі 592/2614/24
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/2614/24

Провадження №2/592/984/24

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

20 лютого 2024 року м.Суми

Суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Онайко Р.А., розглянувши матеріали позову Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАТУС-Е» (м.Суми, вул.Зелена, 1) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «ФОРЕКС ПЛЮС» (м.Суми, вул. Реміснича, 10/1), Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМСЕРВІС СУМИ» (м.Суми, вул. Супруна, 21) про визнання недійсними рішень зборів співвласників багатоквартирного будинку, -

у с т а н о в и в:

Позивачка звернулася до суду із зазначеним позовом.

Позовну заяву подано з додержанням вимог ст. 175,177,185,186ЦПК України та вона підсудна Ковпаківському районному суду м. Суми.

Відсутні підстави визначені ст. 185,186ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

З огляду на положення п.1ч.4ст.274ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Керуючисьст. 187, 274 ЦПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду позов Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАТУС-Е» до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «ФОРЕКС ПЛЮС», Товариство з обмеженою відповідальністю «КОМСЕРВІС СУМИ» про визнання недійсними рішень зборів співвласників багатоквартирного будинку.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити по справі підготовче засідання на 10:30 27.02.2024 за адресою: місто Суми, вулиця Маґістратська, 12, зал засідань № 9, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів відповідачу та третій особам.

Протягом 15 днів, з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу та третій особі копію відзиву та доданих до нього документів, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням відзиву до суду.

Протягом 5 днів, з дня вручення відзиву на позовну заяву, позивач має право надіслати суду відповідь на відзив, а іншим учасникам справи його копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням відповіді на відзив до суду.

Протягом 5 днів, з дня вручення відповіді на відзив, відповідач має право надіслати суду заперечення, а іншим учасникам справи його копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням заперечення до суду.

Третя особа, протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, має право надіслати суду свої пояснення щодо позову, а іншим учасникам справикопію пояснень, які мають бути надіслані одночасно з надсиланням пояснень на позов до суду.

Третя особа, протягом 5 днів з дня вручення відзиву відповідача на позовну заяву, має право надіслати суду пояснення на відзив, а іншим учасникам справийого копію, яка має бути надіслана одночасно з надсиланням пояснень на відзив до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити учасникам справи, що на підставі п. 4 ч. 1ст. 148 ЦПК Українисуд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: http://kv.su.court.gov.ua/sud1806/gromadyanam/csz/.

Ухвала судуоскарженню непідлягає інабирає законноїсили змоменту їїпідписання.

Суддя Р.А. Онайко

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117138609
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними рішень зборів співвласників багатоквартирного будинку

Судовий реєстр по справі —592/2614/24

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Онайко Р. А.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Онайко Р. А.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Онайко Р. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні