Ухвала
від 21.02.2024 по справі 689/182/24
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Справа № 689/182/24

Провадження № 2-о/689/41/24

УХВАЛА

21 лютого 2024 року смт. Ярмолинці

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області у складі головуючого - судді Мазурчака В.М.,

за участю:

секретаря судового засідання Войт Л.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Ярмолинецька селищна рада про встановлення факту перебування на утриманні,

встановив:

В провадженні Ярмолинецького районного суду Хмельницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Ухвалою Ярмолинецького районного суду від 23 січня 2024 року відкрито провадження за правилами окремого провадження.

В судове засідання, яке було призначене на 21 лютого 2024 року о 11 годині 00 хвилин, позивач не з`явилася, від її представника надійшло клопотання про витребування документів.

У зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи та відповідно до частини другої статті 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Суд оглянувши наявні матеріали справи, з метою забезпечення повноти розгляду справи, вважає за необхідне розгляд справи відкласти, для витребування доказів.

Відповідно до частини дев`ятої статті 223 ЦПК України про відкладання розгляду справи постановляється ухвала.

Керуючись статтею 223 ЦПК України,

ухвалив:

Судове засідання відкласти на 10 годин 00 хвилин 03 квітня 2024 року.

Витребувати у Хмельницькому обласному нотаріальному архіві (вулиця Свободи, 9А, Хмельницький, Хмельницька область, 29000):

- інформацію про заведення чи відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 та у випадку заведення спадкової справи її копії;

- інформацію про заведення чи відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 та у випадку заведення спадкової справи її копії;

Витребувати у Головному управлінні Держгеокадастру у Хмельницькій області (м.Хмельницький, вул.Інститутська, 4/1, 29000):

- інформацію про видачу сертифікату на земельну частку (пай) ОСОБА_4 по КСП «Солобковецьке») на території Солобковецької сільсько ради Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького району) та у випадку її наявності її копію;

- інформацію про видачу сертифікату на земельну частку (пай) ОСОБА_3 по КСП «Солобковецьке») на території Солобковецької сільсько ради Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького району) та у випадку її наявності її копію;

- інформацію про видачу державного акту на підставі Сертифікату на земельну частку (пай) серії ХМ №035157, що виданий 08 квітня 1997 року на імя ОСОБА_2 на нього особисто або його спадкоємців (спадкоємця) та у випадку його наявності її копію;

- інформацію про видачу державного акту на підставі Сертифікату на земельну частку (пай) серії ХМ №035157, що виданий 08 квітня 1997 року на імя ОСОБА_3 на нього особисто або його спадкоємців (спадкоємця) та у випадку його наявності її копію.

Витребувані докази надати на адресу Ярмолинецького районного суду Хмельницької області у строк до 03 квітня 2024 року. У випадку неможливості надати вказані докази взагалі або у встановлений судом строк, повідомити суд із обов`язковим зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Роз`яснити, що відповідно до ч.7-9 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Попередити, що у разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з`ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://ym.km.court.gov.ua/sud2221/, а інформацію про зміст судових рішень у справі - за веб-адресою: http://reestr.court.gov.ua/.

Ухвала не підлягає оскарженню, набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя В. Мазурчак

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117140357
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —689/182/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні