Ухвала
від 03.04.2024 по справі 689/182/24
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Справа № 689/182/24

Провадження № 2-о/689/41/24

УХВАЛА

03 квітня 2024 року смт. Ярмолинці

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області у складі головуючого - судді Мазурчака В.М.,

за участю:

секретаря судового засідання Войт Л.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Ярмолинці в подану в порядку окремого провадження заяву заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Солобковецька сільська рада про встановлення факту перебування на утриманні,

встановив:

В провадженні Ярмолинецького районного суду Хмельницької області перебуває вказана цивільна справа.

03 квітня 2024 року представник заявниці адвокат Польовий В.А. подав до суду заяву, в якій просивзалишити заяву без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до положень пункту 5 частини першої статті 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення заяви без розгляду.

Статтею 13 ЦПК України передбачає право позивача на власний розсуд розпоряджатись своїми правами щодо предмета спору, у зв`язку з чим виключно позивачу належить право вибору характеру своїх процесуальних дій: залишити позов без розгляду, чи закінчити судовий розгляд справи.

Враховуючи вимоги вищевказаної норми, суд вважає за можливе задовольнити вимоги заяви про залишення позову без розгляду.

На основі викладеного та керуючись п.5) ч.1 ст.257 ЦПК України,

ухвалив:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Солобковецька сільська рада про встановлення факту перебування на утриманні залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання. Ухвала може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду. Апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня підписання. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її підписання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження , якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://ym.km.court.gov.ua/sud2221/, а інформацію про зміст судових рішень у справі - за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/.

Суддя В. Мазурчак

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118152527
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту перебування на утриманні

Судовий реєстр по справі —689/182/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Мазурчак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні