Ухвала
від 21.02.2024 по справі 367/5747/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/5747/23

Провадження по справі № 2/367/1621/2024

У Х В А Л А

Іменем України

21 лютого 2024 року м. Ірпінь

Ірпінський міський суд Київської області

у складі: головуючого судді Одарюка М.П.,

за участю секретаря судового засідання Довгополої І.В.,

розглянувши заявупредставника позивача про збільшення позовних вимог по цивільній справі за позовом Благодійного Фонду WORLD CHAMPIONS до ОСОБА_1 , третя особа: Приватна наукова установа "Центр економіко - правових досліджень" про захист ділової репутації,

в с т а н о в и в:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Благодійного Фонду WORLD CHAMPIONSдо ОСОБА_1 , третя особа: Приватна наукова установа "Центр економіко - правових досліджень" про захист ділової репутації.

21 лютого 2024 року від представника позивача надійшла заява про збільшення позовних вимог.

Відповідач в судове засідання не з`явилась, причини неявки суду не повідомила.

Представник третьої особи, Приватна наукова установа « Центр економіко правових досліджень», в судове засідання не з`явився, причини неявки суду не повідомив.

Перевіривши зміст заяви, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до п. 2 ч. 2ст. 49 ЦПК Українипозивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Дослідивши матеріали справи, суддя вважає, що оскільки позивач у встановленому законом порядку до закінчення підготовчого засідання подав заяву про збільшення розміру позовних вимог, яка відповідає вимогам закону, чим реалізував своє право, тому суддя приходить до висновку про прийняття до розгляду заяви про збільшення розміру позовних вимог, а також встановлення сторонам строків для подання відзиву на позовну заяву, відповіді на відзив та заперечення на відповідь на відзив.

Керуючись ст.ст.49,259-261,353 ЦПК України, суддя,-

У х в а л и в:

Прийняти до розгляду заяву представника позивача про збільшення позовних вимог.

Розгляд справи здійснювати з урахуванням заяви про збільшення позовних вимог.

Відкласти підготовче судове засідання на 09 годину 30 хвилин 01 квітня 2024 року.

Встановити відповідачуп`ятнадцятиденнийстрок з дня вручення копії даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву з врахуванням збільшення розміру позовних вимог, а також всіх письмових доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч.4ст. 178 ЦПК Україниодночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідачі зобов`язані надіслати іншим учасникам справи

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ними відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.П. Одарюк

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117143715
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист ділової репутації

Судовий реєстр по справі —367/5747/23

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні