Ухвала
від 22.02.2024 по справі 173/1307/23
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/1307/23

Провадження №2-о/173/8/2024

У Х В А Л А

іменем України

22 лютого 2024 р. м. Верхньодніпровськ

Суддя Верхньодніпровськогорайонного судуДніпропетровської областіПетрюк Т.М.,розглянувши клопотанняпредставника заявникаадвоката Костриби Тетяни Володимирівни,про проведеннясудового засіданняв режимівідеоконференції поцивільній справіза заявою ОСОБА_1 , представник заявника адвокат Костриба Тетяна Володимирівна, заінтересовані особи: орган опікита піклування Управління-Служба усправах дітейАдміністрації Амур-Нижньодніпровськогорайону Дніпровськоїміської ради,комунальний заклад«Верхньодніпровський дитячийбудинок-інтернат№ 2»Дніпропетровської обласноїради» про продовження строку дії рішення суду про визнання фізичної особи недієздатною,-

ВСТАНОВИЛА:

В провадженніВерхньодніпровського районногосуду Дніпропетровськоїобласті знаходитьсяцивільна справаза заявою ОСОБА_1 , представник заявника адвокат Костриба Тетяна Володимирівна, заінтересовані особи: орган опікита піклування Управління-Служба усправах дітейАдміністрації Амур-Нижньодніпровськогорайону Дніпровськоїміської ради,комунальний заклад«Верхньодніпровський дитячийбудинок-інтернат№ 2»Дніпропетровської обласноїради» про продовження строку дії рішення суду про визнання фізичної особи недієздатною.

Представникомзаявникаадвокатом Кострибою Тетяною Володимирівною, заявлено клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції із застосуванням власних технічних засобів, у зв`язку з віддаленістю свого місцезнаходження та введенням по всій території України воєнного стану. Проте представник заявника бажає прийняти участь в судовому засіданні.

Вважаю, що заявлене клопотання підлягає задоволенню виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Задовольняючи клопотання про призначення судового засідання в режимі відеоконференції виходжу з того, що місце знаходження представника заявника дійсно територіально віддалене від Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області, м. Дніпро, на всій території України введено воєнний стан, що діє з 24.02.2022 року до 13.05.2024 року, а також із бажання представника заявника прийняти участь в судовому засіданні та надати свої пояснення по справі.

Тому з метою більш повного, всебічного, об`єктивного та швидкого розгляду справи відповідно до клопотання представника заявника вважаю за необхідне призначити та провести розгляд справи у відповідності до ч. 4 ст. 212 ЦПК України в режимі відеоконференції, з використанням власних технічних засобів Костриби Т.В.

Враховуючи викладене, та керуючись ч. 4 ст. 212 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИЛА:

Судове засіданняпо цивільнійсправі зазаявою ОСОБА_1 ,представник заявникаадвокат КострибаТетяна Володимирівна,заінтересовані особи:орган опікитапіклування Управління-Службаусправах дітейАдміністраціїАмур-НижньодніпровськогорайонуДніпровськоїміської ради,комунальнийзаклад«Верхньодніпровський дитячийбудинок-інтернат№2»Дніпропетровськоїобласноїради» пропродовження строкудії рішеннясуду провизнання фізичноїособи недієздатною призначене на 22.02.2024 року о 10-00 годині провести в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів ОСОБА_2 , зареєстрованої в системі EasyCon; електронний цифровий підпис наявний та зареєстрований в системі.

Судове засідання провести в режимі відеоконференції за допомогою системи EasyCon.

Копію ухвали надіслати представнику заявника Кострибі Т.В.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М. Петрюк

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено23.02.2024
Номер документу117155479
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —173/1307/23

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 29.08.2023

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні