Ухвала
від 16.02.2024 по справі 453/1732/23
СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 453/1732/23

№ провадження 2/453/115/24

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

16 лютого 2024 року Сколівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді - Курницької В.Я.;

за участю:

секретаря судового засідання - Трембач М.М.,

розглянувши клопотання відповідача Акціонерного товариства комерційнийбанк «Приватбанк»в особіпредставника Жарського І.Р. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в справі за позовом ОСОБА_1 до Сколівського відділу Державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про зняття арешту з майна,-

в с т а н о в и в:

До Сколівського районного суду Львівської області 13 жовтня 2023 року в порядку цивільного судочинства звернулась позивач ОСОБА_1 з позовною заявою до відповідача - Сколівського відділуДержавної виконавчоїслужби уСтрийському районіЛьвівської областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції прозняттяарешту змайна, в якій просить зобов`язати Сколівський відділ Державної виконавчої служби у Стрийському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції зняти арешт нерухомого майна, який було накладено в межах виконавчого провадження № 58434621 Сколівським відділом Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, на підставі постанови про арешт майна, виданої 25 лютого 2019 року, реєстраційний номер обтяження: 30447175 від 26 лютого 2019 року.

Ухвалою судді Сколівського районного суду Львівської області Курницької В.Я. від 18 жовтня 2023 року прийнято вказану вище позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Розгляд справи. призначено за правилами спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін у справі.

Ухвалою Сколівського районного суду Львівської області Курницької В.Я. від 07 грудня 2023 року клопотання позивача ОСОБА_1 вособі належноуповноваженого представника адвокатаЗмінчак ЛідіїВасилівни прозалучення доучасті усправі співвідповідача задоволено та залучено Акціонерне товариство комерційний банк «ПРИВАТБАНК» (код ЄДРПОУ 14360570, місцезнаходження: 01001, вул. Грушевського, 1 Д, м. Київ) співвідповідачем уцивільній справі№453/1732/23.

Відповідачем Акціонерним товариством комерційнийбанк «Приватбанк»в особіпредставника задовіреністю Жарського І.Р. скеровано до суду клопотання про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції у даній справі.

Відповідно до ч. ч. 2, 3ст. 212 ЦПК Україниучасник справи подаєзаяву проучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду непізніше ніжза п`ятьднів досудового засідання.Копія заявив тойсамий строкнадсилається іншимучасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи вищевикладене, для забезпечення оперативності судового розгляду, суд дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 212,259, 260,293 ЦПК Українисуд,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача Акціонерного товариства комерційнийбанк «Приватбанк» ЖарськогоІ.Р. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судові засідання у справі позовом ОСОБА_1 доСколівського відділуДержавної виконавчоїслужби уСтрийському районіЛьвівської областіЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції прозняття арештуз майна проводитив режимівідеоконференціїпоза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник відповідача Жарський І.Р.

Попередити, що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.Я. Курницька

Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117171804
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —453/1732/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні