Ухвала
від 22.02.2024 по справі 120/621/24
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

м. Вінниця

22 лютого 2024 р. Справа № 120/621/24

Вінницький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді:Крапівницької Н. Л.,

розглянувши матеріали справи

за позовом Громадської організації «Конвент міста Вінниці»,

треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2", Національна професійна спілка «Прометей»

до Вінницької міської ради

про визнання протиправним та скасування рішення, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Громадської організації «Конвент міста Вінниці», треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2", Національна професійна спілка «Прометей» до Вінницької міської ради про визнання протиправним та скасування рішення.

Ухвалою від 29.01.2024 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Вирішено розгляду справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін (у письмовому провадженні відповідно до ст. 262 КАС України).

31.01.2024 від представника позивача надійшло клопотання про заміну сторони її правонаступником. В обґрунтування вказав, що 26.01.2024 Комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 2" було припинено. Вказав, що правонаступником є Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» (Код ЄДРПОУ 25500212, Адреса: Україна, 21019, Вінницька область, Вінницький район, місто Вінниця, вулиця Синьоводська, будинок 142).

Так, згідно відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 26.01.2024 внесено запис про державну реєстрацію припинення юридичної особи Комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 2". Правонаступником зазначено Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини».

Відповідно до статті 52 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Відтак, суд доходить висновку про заміну третьої особи Комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 2" його правонаступником - Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» (Код ЄДРПОУ 25500212, Адреса: Україна, 21019, Вінницька область, Вінницький район, місто Вінниця, вулиця Синьоводська, будинок 142).

Керуючись ст.ст. 52, 248, 256, 294 КАС України, -

У Х В А Л И В :

Замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Комунальне некомерційне підприємство "Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2" (проспект Коцюбинського, 50, м. Вінниця, код ЄДРПОУ 05484451) його правонаступником - Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» (код ЄДРПОУ 25500212, Адреса: Україна, 21019, Вінницька область, Вінницький район, місто Вінниця, вулиця Синьоводська, будинок 142).

Направити третій особі - Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» копію позовної заяви.

Запропонувати третій особі - комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» в 10-денний строк з дня отримання копії даної ухвали подати свої письмові пояснення з приводу заявлених позовних вимог.

Ухвала набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Відповідно до ст. 295 КАС України, апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СуддяпідписКрапівницька Н. Л.

Згідно з оригіналом Суддя:

Секретар:

Дата ухвалення рішення22.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117181614
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —120/621/24

Ухвала від 14.03.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 27.02.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 22.02.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 29.01.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

Ухвала від 22.01.2024

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Крапівницька Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні