Ухвала
від 21.02.2024 по справі 398/5691/23
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/5691/23

провадження №: 2/398/847/24

УХВАЛА

Іменем України

"21" лютого 2024 р. м.Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

у складі: головуючого суддіГолосеніної Т.В.

за участю секретаряШаповал І.Ф.

розглянувши у судовому засіданнів залі суду м.Олександрія цивільну справу за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "ФК"ФАКТОРІНГС" до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Олександрійський відділ Державної виконавчої служби в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління юстиції (м. Одеса) про зняття нерухомого майна з-під арешту,

ВСТАНОВИВ:

На розгляді суду перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК"ФАКТОРІНГС" до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Олександрійський відділ Державної виконавчої служби в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління юстиції (м. Одеса) про зняття нерухомого майна з-під арешту.

Відповідно до ч.7 ст.81 ЦПК України суд не мо же збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом та з метою з`ясування всіх обставин по справі та повного дослідження доказів.

Судом було зроблено запит до Олександрійського відділу ДВС в Олександрійському районі Кіровоградської області щодо стану виконання виконавчого провадження №16753493 про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за кредитом. Згідно наданої відповіді зазначено, що на виконанні у відділі ДВС перебувало декілька виконавчих проваджень, де боржником є ОСОБА_1 та деякі з них закрито у зв`язку зі смертю останнього.

На підставі вищевикладеного, суд вважає за необхідне витребувати у Олександрійського відділ ДРАЦС в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) засвідчену належним чином копію актового запису про смерть ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст.ст.81, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Витребувати у Олександрійського відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) засвідчену належним чином копію актового запису про смерть ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувані докази надіслати безпосередньо до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Поштова, 30, м. Олександрія,Кіровоградська область, у строк до 01.03.2024 року.

Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали суду. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, суд, відповідно до ст.143 ЦПК України застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ст.144 цього Кодексу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Голосеніна

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117189485
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття нерухомого майна з-під арешту

Судовий реєстр по справі —398/5691/23

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Голосеніна Т. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Голосеніна Т. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Голосеніна Т. В.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Голосеніна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні