Ухвала
від 23.02.2024 по справі 456/2089/23
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/2089/23

Провадження № 2/456/92/2024

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

23 лютого 2024 року місто Стрий

Суддя Стрийського міськрайонного суду Львівської області Бораковський В. М. , розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об`єднання «Стрийська міська об`єднана лікарня» (Комунальне некомерційне підприємство «Стрийський пологовий будинок») про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу,

встановив:

Відповідно до Протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 20.02.2024, справа розподілена судді Бораковському В.М.

Позовну заяву подано з дотриманням правил підсудності і така відповідає вимогам статей 175, 177 ЦПК України.Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає.

Відповідно до вимог п.4 ч.4 ст. 19, ч.2 ст. 274 ЦПК України позовна заява підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Враховуючи вищевикладене, наявні підстави для прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та призначення справи до судового засідання.

Керуючись статтями 7, 19, 187, 260, 274, 277 ЦПК України,

постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін на 21.03.2024 року о 14 год 30 хв у приміщенні Стрийського міськрайонного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м.Стрий, вул. Валова,12.

Встановити відповідачу строк п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов. До відзиву повинні бути додані докази та документи, передбачені ч.5 ст. 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Встановити позивачці строк три дні з дня отримання копії відзиву для подання відповіді на відзив. До відповіді на відзив повинні бути додані докази та документи, передбачені ч.5 ст. 178 ЦПК України, згідно з вимогами ч.3 ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачці, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Встановити відповідачу строк три дні з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення. До заперечення повинні бути додані докази та документи, передбачені ч.5 ст.178 ЦПК України, згідно з вимогами ч.3 ст. 180 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду.

Копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, а також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи, повідомивши їх про дату, час та місце судового засідання.

Роз`яснити сторонам, що вони зобов`язані подати усі наявні у них докази в порядку та строки, встановлені законом або судом, не приховувати докази. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений строк з об`єктивних причин, сторони повинні про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбачено статтею 62 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою сторінки суду: http://stm.lv.court.gov.ua/sud1323/gromadyanam/csz).

Учасники справи та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В. М. Бораковський

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117191484
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —456/2089/23

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бораковський В. М.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 09.08.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 19.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Янів Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні