Ухвала
від 19.02.2024 по справі 759/23963/23
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 2/759/1097/24

ун. № 759/23963/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 лютого 2024 року м.Київ

Святошинський районний суд м.Києва в складі:

головуючого судді Єросової І.Ю.,

при секретарі Шило М.І.,

за участі представника позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представника відповідача ОСОБА_4 ,

представника третьої особи Жунь Д.О.,

представника третьої особи Лиси О.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (03115, м.Київ, просп.Берестейський, 97) до ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Святошинський районний в місті Києві центр соціальних служб (03162, м.Київ, просп.Леся Курбаса, 18-Г), Центр соціально-психологічної реабілітації виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) (м.Київ, вул.Полярна, 7-А) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

05.12.2023 р. ОСОБА_5 , який здійснює представництво інтересів позивача звернувся до Святошинського районного суду м. Києва з вищевказаним позовом у якому просить позбавити батьківських прав ОСОБА_6 та ОСОБА_3 відносно малолітнього ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та стягнути з відповідачів аліменти у розмірі з усіх видів заробітку (доходу) щомісячно, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку, на користь особи або закладу, де перебуватиме дитина, для її утримання до досягнення повноліття.

Ухвалою Святошинського районного суду м.Києва від 08.12.2023 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою Святошинського районного суду м.Києва від 12.02.2024 р. провадження в частині позовних вимог до ОСОБА_6 у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації до ОСОБА_6 , ОСОБА_3 , третя особа: Святошинський районний в місті Києві центр соціальних служб, Центр соціально-психологічної реабілітації виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, закрито.

У підготовчому засіданні представник позивача не заперечує проти призначення справи до розгляду по суті.

У підготовчому засіданні відповідач та його представник відповідача не заперечують проти призначення справи до розгляду по суті.

У підготовчому засіданні представники третіх осіб не заперечують проти призначення справи до розгляду по суті.

У підготовчому засіданні судом з`ясовані питання визначені ст. 197 ЦПК України.

У порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, визначені всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Підстав для обгрунтованого відкладення або перерви у підготовчому засіданні, що передбачені ч.2, 5 ст.198 ЦПК України немає.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому доходить висновку про необхідність призначення справи до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 178, 189, 196-200, 260, 261,353 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (03115, м.Київ, просп.Берестейський, 97) до ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: Святошинський районний в місті Києві центр соціальних служб (03162, м.Київ, просп.Леся Курбаса, 18-Г), Центр соціально-психологічної реабілітації виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) (м.Київ, вул.Полярна, 7-А) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 18.03.2024 року на 11 год. 00 хв. в приміщенні Святошинського районного суду м. Києва ( м. Київ, вул. Якуба Коласа 27а).

Ухвалу направити сторонам у справі.

Позивач має право на подання відповіді на відзив яка направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (відповідача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( відповідача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відзиву.

Відповідач має право на заперечення яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи ( позивача, третьої особи) протягом строку яку встановлює суд і який складає десять днів від дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника).Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Інформація про рух справи може бути отримана на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресоюhttp://sv.ki.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили в порядку встановленому ст. 261 ЦПК України.

У відповідності до вимог ст.353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя І.Ю. Єросова

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено26.02.2024
Номер документу117196593
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —759/23963/23

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні