Ухвала
від 23.02.2024 по справі 277/1849/23
ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 277/1849/23

У Х В А Л А

"23" лютого 2024 р. смт Ємільчине

Суддя Ємільчинського районного суду Житомирської області Заполовський В.В. розглянувши у смт Ємільчине цивільну справу за позовом керівника Звягельської окружної прокуратури Житомирської області, який подано в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Лендком-Центр» про припинення права власності на часток земельних ділянок, шляхом їх конфіскації

встановив:

В провадженні Ємільчинського районного суду Житомирської області перебуває вказана справа.

Судове засідання у справі призначено на 10 год. 30 хв. 27.02.2024 року в залі судових засідань Ємільчинського районного суду.

23.02.2023 року прокурор Звягельської окружної прокуратури Мельник І.В. надіслала до суду клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції з Новоград-Волинським міськрайонним судом Житомирської області у зв`язку з неможливістю прибути в Ємільчинський районний суд.

Відповідно до ч.ч.5, 7 ст.212 ЦПК України суд за клопотанням учасника справи може постановити ухвалу про його участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, зазначеному у клопотанні учасника справи.

Зважаючи на викладені вище обставини, суд вважає за необхідне розглядати справу з участю позивача в режимі відеоконференції Новоград-Волинським міськрайонним судом Житомирської області.

Керуючись ст.212 ЦПК України,

постановив:

Судове засідання у цивільній справі за позовом керівника Звягельської окружної прокуратури Житомирської області, який подано в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Лендком-Центр» про припинення права власності на часток земельних ділянок, шляхом їх конфіскації, що призначене на 10 годину 30 хвилин 27 лютого 2024 року провести в режимі відеоконференції між Ємільчинським районним судом Житомирської області та Новоград-Волинським міськрайонним судом Житомирської області

Виконання ухвали суду в частині забезпечення зв`язку з Ємільчинським районним судом Житомирської області доручити Новоград-Волинському міськрайонному суду Житомирської області.

Застосовувані в дистаційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку.

Учасникам процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Копію ухвали направити до Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області для виконання та позивачу для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.В.Заполовський

Дата ухвалення рішення23.02.2024
Оприлюднено28.02.2024
Номер документу117256745
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на часток земельних ділянок, шляхом їх конфіскації

Судовий реєстр по справі —277/1849/23

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Ємільчинський районний суд Житомирської області

Заполовський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні