Ухвала
від 26.02.2024 по справі 623/194/22
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 623/194/22

Провадження № 2/638/3191/24

УХВАЛА

Іменем України

26 лютого 2024 року м. Харків

Суддя Дзержинського районного суду м. Харкова Смирнов В.А., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 та Куньєвської сільської ради про визнання недійсним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, припинення права власності на земельну ділянку та скасування її державної реєстрації у Державному земельному кадастрі, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дзержинського районного суду м.Харкова перебувала цивільна справа за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 та Куньєвської сільської ради про визнання недійсним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, припинення права власності на земельну ділянку та скасування її державної реєстрації у Державному земельному кадастрі.

22 лютого 2024 року справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 та Куньєвської сільської ради про визнання недійсним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, припинення права власності на земельну ділянку та скасування її державної реєстрації у Державному земельному кадастрірозподілено судді Смирнову В.А. на виконання Розпорядження керівника апарату Худика В.В. №02-06/170.

Відповідно до ч. 11, 12ст. 33 ЦПК Українисправа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Оскільки підготовче засідання у справі не закрите, то суд вважає за необхідне розпочати розгляд справи спочатку та призначити підготовче засідання.

На підставі викладеного, к еруючись ст.33,261 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до ОСОБА_3 та Куньєвської сільської ради про визнання недійсним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, припинення права власності на земельну ділянку та скасування її державної реєстрації у Державному земельному кадастрі.

Призначити підготовче засідання в приміщенні Дзержинського районного суду м. Харкова (м. Харків пр. Перемоги буд.52-В) з повідомленням (викликом) осіб на 29 квітня 2024 року на 13 год. 00 хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.А. Смирнов

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117264886
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, припинення права власності на земельну ділянку та скасування її державної реєстрації у Державному земельному кадастрі

Судовий реєстр по справі —623/194/22

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Смирнов В. А.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Орос О. В.

Ухвала від 02.02.2022

Цивільне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Герцов О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні