Ухвала
від 26.02.2024 по справі 903/311/20
ПІВНІЧНО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

"26" лютого 2024 р. Справа № 903/311/20

Північно-західний апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючий суддя Василишин А.Р.

суддя Маціщук А.В.

суддя Бучинська Г.Б.

розглянувши заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ", Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади та Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксани Валеріївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв`язку за апеляційною скаргою Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксани Валеріївни на ухвалу Господарського суду Волинської області від 19 грудня 2023 року, повний текст ухвали складено 21 грудня 2023 року по справі №903/311/20 (суддя Слободян О.Г.)

за скаргою Комунального підприємства Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади" на дії державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції по справі № 903/311/20

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю ЛАБ-УНІВЕРСУМ

до Комунального підприємства Луцький центр первинної медичної допомоги

про зобов`язання повернути майно

за зустрічним позовом Комунального підприємства Луцький центр первинної медичної допомоги

до Товариства з обмеженою відповідальністю ЛАБ-УНІВЕРСУМ

про зобов`язання отримати майно

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Північно-західного апеляційного господарського суду від 16 лютого 2024 року розгляд апеляційної скарги Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксани Валеріївни на ухвалу Господарського суду Волинської області від 19 грудня 2023 року по справі №903/311/20 призначено на 06 березня 2024 року о 15:40 год.

До суду апеляційної інстанції від Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ" (надалі - первісний Позивач), Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади (надалі - первісний Відповідач) та Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксани Валеріївни (надалі - Орган виконання) надійшли клопотання про проведення судового засідання по справі №903/311/20 в режимі відеоконференцзв`язку.

Відповідно до частин першої, другої статті 197 Господарського процесуального кодексу України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Частина 5 статті 197 Господарського процесуального кодексу встановлює, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Розглянувши подане клопотання, колегія суддів апеляційного господарського суду приходить до висновку про їхнє задоволення та забезпечення участі у судовому засіданні представника первісного Позивача, первісного Відповідача та представника Органу виконання в режимі відеоконференцзв`язку за допомогою власних технічних засобів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 197, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ", представника Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади" та Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксани Валеріївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку за допомогою власних технічних засобів по справі №903/311/20 - задоволити.

2. Забезпечити представнику Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ", представнику Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади" та Головному державному виконавцю Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксані Валеріївні участь в судовому засіданні по справі №903/311/20 призначеному на 06 березня 2024 року о 15:40 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду та здійснити за допомогою системи відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua).

3. Роз`яснити представнику Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ", представнику Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади" та Головному державному виконавцю Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксані Валеріївні, що відповідно до статті 197 Господарського процесуального кодексу України, підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи", що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".

4. Попередити представника Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛАБ-УНІВЕРСУМ", представника Комунального підприємства "Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади та Головного державного виконавця Відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Арсенюк Оксану Валеріївну, що відповідно до частини п`ятої статті 197 Господарського процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

5. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

Головуючий суддя Василишин А.Р.

Суддя Маціщук А.В.

Суддя Бучинська Г.Б.

Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117274666
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов`язання отримати майно

Судовий реєстр по справі —903/311/20

Судовий наказ від 29.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Оксана Геннадіївна

Постанова від 06.03.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 16.02.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 05.02.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 19.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Оксана Геннадіївна

Ухвала від 15.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Оксана Геннадіївна

Ухвала від 14.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Оксана Геннадіївна

Судовий наказ від 31.10.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян Оксана Геннадіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні