Ухвала
від 21.02.2024 по справі 761/23409/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/23409/23

Провадження № 2/761/2811/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

/вступна та резолютивна частини/

21 лютого 2024 року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: Волошина В.О.

при секретарі: Харечко О.В.,

за участі:

представника позивача: ОСОБА_2.,

представника відповідача 1: Боженко Д.Є.,

представника відповідача 2: Джумурата В.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника ОСОБА_1 - адвоката Конюшка Дениса Борисовича про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва», Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,

в с т а н о в и в :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали суду, пов`язаного з потребою у наведенні доказів, суд вважає за необхідне проголосити її вступну та резолютивну частини.

Роз`яснити сторонам, що з повним текстом ухвали суду вони зможуть ознайомитися 22 лютого 2024р.

Керуючись ст. ст. 259, 268 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Заяву представника ОСОБА_1 - адвоката Конюшка Дениса Борисовича про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва», Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації про відшкодування матеріальної та моральної шкоди - задовольнити.

Витребувати у Київської міської державної адміністрації, станом на 02 жовтня 2022р., інформацію про:

- балансоутримувача дерев та інших зелених насаджень, розташованих за адресою: м. Київ, у внутрішньо дворовій території по АДРЕСА_1

- до господарського відання, якої установи, підприємства, організації тощо, належать дерева та інші зелені насадження, розташовані за адресою: м. Київ, у внутрішньо дворовій території по АДРЕСА_1

- особу/осіб, якій вірено (на яку покладено обов`язок) здійснювати обслуговування дерев та інших зелених насаджень, за адресою: м. Київ, у внутрішньо дворовій території по АДРЕСА_1 (Шевченківський район м. Києва).

Уповноважити представника ОСОБА_1 - адвоката Конюшка Дениса Борисовича (свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 803 від 22 січня 2013р.) отримати зазначену інформацію у Київської міської державної адміністрації.

Ухвалу суду може бути оскаржено до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги, протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення21.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117283720
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —761/23409/23

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 10.07.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні