Ухвала
від 28.02.2024 по справі 183/9413/23
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/9413/23

№ 2/183/671/24

У Х В А Л А

28 лютого 2024 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

з секретарем судового засідання Пономаренко О.О.

розглянувши упідготовчому засіданнів порядкузагального позовногопровадження цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Піщанської сільськоїради Новомосковськогорайону Дніпропетровськоїобласті,треті особи ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,Товарна біржа«Альянс»,Комунальне підприємство«Новомосковське міжрайоннебюро технічноїінвентаризації» Дніпропетровськоїобласної ради»про визнаннядоговорів купівлі-продажудійсними,визнання прававласності намайно впорядку спадкуванняза законом,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Піщанської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області, треті особи ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , Товарна біржа «Альянс», Комунальне підприємство «Новомосковське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради» про визнання договорів купівлі-продажу дійсними, визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом.

В підготовче засідання позивач ОСОБА_1 та її представник не з`явилися, належним чином повідомлені про місце, дату і час судового засідання.

Відповідач ОСОБА_2 упідготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

Відповідач ОСОБА_3 упідготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

Піщанська сільська рада Новомосковського району Дніпропетровської області, як відповідач, звернулася до суду з заявою про розгляд справи за відсутністю представника ради.

Третя особа ОСОБА_4 упідготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

Третя особа ОСОБА_5 упідготовче засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про місце, дату і час судового засідання.

Представник Товарноїбіржі «Альянс»упідготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

Представник третьоїособи Комунальногопідприємства «Новомосковськеміжрайонне бюротехнічної інвентаризації»Дніпропетровської обласноїради» упідготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

За результатами підготовчого засідання суд приходить до нижченаведеного.

Судом розглянуті клопотання представника позивача про витребування доказів, інші заяви та клопотання від сторін не надходили, відповідачами не надавалися відзиви на позов, зустрічні позовні вимоги не заявлялися.

Суд вважає, що відсутні підстави для залучення до участі у справи інших осіб.

З повідомлених сторонами обставин справи та наданих доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження.

Згідно вимог п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В зв`язку з наведеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, судовий розгляд проводити одноособово суддею, справу розглядати у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок дослідження доказів: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84,92,200,260,294,315 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Піщанської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області, треті особи ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , Товарна біржа «Альянс», Комунальне підприємство «Новомосковське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради» про визнання договорів купівлі-продажу дійсними, визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті увідкритому судовому засіданні на 09 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, місто Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 4.

Розгляд справи проводити одноособово суддею, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів у справі: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Ухвалу складено та підписано 28 лютого 2024 року

Суддя Д.І. Городецький

Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено29.02.2024
Номер документу117295836
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнаннядоговорів купівлі-продажудійсними,визнання прававласності намайно впорядку спадкуванняза законом

Судовий реєстр по справі —183/9413/23

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні