Ухвала
від 28.02.2024 по справі 389/608/24
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28.02.2024

ЄУН 389/608/24 Провадження № 2/389/161/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження

28 лютого 2024 року місто Знам`янка

Суддя Знам`янського міськрайонного суду Кіровоградської області УКРАЇНСЬКИЙ Віталій Валентинович розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , інтереси якої представляє адвокат Белашов Костянтин Вадимович, до Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Хлібодар», про визнання протиправним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В :

Позивач має право на порушення цивільної справи в суді.

Форма і зміст заяви відповідає вимогам ст. 175, 176, 177 ЦПК України. Перешкод для відкриття провадження у справі, передбачених ст. 185,186 ЦПК України не має.

Враховуючи приписи ч.6 ст. 19, ч.3,4 ст. 274, ч.7 ст. 277 ЦПК України справа підпадає під ознаки малозначної справи як справа незначної складностіта не віднесена до категорії справ, які підлягають розгляду лише за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, суд приходить до висновку про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. 3, 19, 136, 187, 274, 277 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву та відкрити провадження в порядку спрощеного позовного провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , інтереси якої представляє адвокат Белашов Костянтин Вадимович, до Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Хлібодар», про визнання протиправним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

Розгляд справи призначити на 10 год. 30 хв. 24 квітня 2024 року у приміщенні Знам`янського міськрайонного суду Кіровоградської області (Кіровоградська область м. Знам`янка вул. Героїв Азову, 30).

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження має право подати відзив із викладенням заперечення проти позову, разом з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати до суду відповідь на відзив з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані відповідачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів відповідачу, а відповідач - заперечення з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів позивачу.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) відповідачу одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та заперечень з доданими до них документами повинна бути надіслана (надана) позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву та заперечень до суду.

Треті особимають правоподати поясненнящодо позовув строк п`ятиднів,здня врученняухвали провідкриття провадженняу справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Суд вважає проводити розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції має бути подано не пізніше п`яти днів до судового засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет:http://zn.kr.court.gov.ua/sud1107/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачу, відповідачу разом з копією ухвали надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В.В.Український

Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено01.03.2024
Номер документу117319842
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —389/608/24

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Український В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні