Ухвала
від 26.02.2024 по справі 366/529/24
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/529/24

Провадження № 2/366/282/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

26 лютого 2024 року смт Іванків

Суддя Іванківського районного суду Київської області Корчков А.А. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Іванківської селищної ради Вишгородського району Київської області, заінтересована особа: Іванківська державна нотаріальна контора, про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

Позивач, через свого представника, адвоката Іванова Федора Григоровича звернулась до суду з позовом до Іванківської селищної ради Вишгородського району Київської області, заінтересована особа: Іванківська державна нотаріальна контора про визнання права власності на спадкове майно.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу справи між суддями, головуючим суддею визначено суддю Корчкова А.А.

Позовна заява подана з дотриманням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, справа підсудна Іванківському районному суду Київської області, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Судом встановлено, що підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення та відмови у відкритті провадження відповідно до ст.ст.185,186 ЦПК України відсутні.

Обставин, що виключають можливість відкриття провадження в справі, не встановлено.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 19, 175-177, 187, 260, 261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ,проживає заадресою: АДРЕСА_1 , 07238),поданим представником,адвокатом ІвановимФедором Григоровичем (вул.Весела,15а,смт Бородянка,Бучанського районуКиївської області) до Іванківської селищної ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ 04358000, вул. І. Проскури, 7, смт Іванків, Вишгородського району Київської області, 07201), заінтересована особа: Іванківська державна нотаріальна контора (ЄДРПОУ02884411,адреса:вул.І.Проскури,26,смт ІванківВишгородського районуКиївської області) про визнання права власності на спадкове майно.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 09 квітня 2024 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Іванківського районного суду Київської області, про що повідомити сторони.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

В підготовче судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі та судові повістки надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу надіслати копію ухвали про відкриття провадження та копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Відповідач непізніше п`ятнадцятиденногостроку здня врученняданої ухвалимає подативідзив напозовну заяву,який повиненвідповідати вимогамст.178ЦПК України,і всіписьмові таелектронні докази(якіможливо доставитидо суду),висновки експертіві заявисвідків,що підтверджуютьзаперечення протипозову.Відповідно довимог ч.4ст.178ЦПК України,одночасно знадісланням (наданням)відзиву досуду,копія відзивута доданихдо ньогодокументів повиннабути надісланаіншим учасникамсправи.У разіненадання відповідачемвідзиву увстановлений судомстрок безповажних причинсуд вирішуєсправу занаявними матеріалами(ч.8ст.178ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: inbox@iv.ko.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Анатолій КОРЧКОВ

СудІванківський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено01.03.2024
Номер документу117325094
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —366/529/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні