Ухвала
від 29.02.2024 по справі 176/2441/23
ЖОВТОВОДСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №176/2441/23

провадження №2/176/87/24

УХВАЛА

29 лютого 2024 р. Жовтоводський міський суд Дніпропетровській області

у складі: головуючої судді Павловської І.А.,

з участю секретаря Ніколенко М.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

відповідача ОСОБА_2 ,

провівши підготовче засідання в залі суду в м. Жовті Води в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 , третя особа: Жовтоводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), про виключення відомостей про батька з актового запису про народження дитини,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувсь з позовом до ОСОБА_2 , де просить виключити з актового запису № 297, складеного відділом державної реєстрації актів цивільного стану Жовтоводського міського управління юстиції у Дніпропетровській області про народження ОСОБА_4 відомості про нього як батька зазначеної дитини.

Представник позивача, зазначивши, що ініціативи, щодо укладання мирової угоди, проведення позасудового врегулювання спору шляхом медіації чи врегулювання спору за участю судді від її довірителя не надходило, надавши всі докази, у підготовчому засідання висловила думку про можливість призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач також вказала на відсутності домовленості про вирішення даного спору в позасудовому порядку, всі докази подані. За таких обставин, вважає можливим призначити справу до розгляду по суті в судовому засіданні.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився. При цьому від начальника Жовтоводського відділудержавної реєстраціїактів цивільногостану уКам`янському районіДніпропетровської областіПівденного міжрегіональногоуправління міністерстваюстиції (м.Одеса)надійшла заява, щодо проведення розгляду даної цивільної справи за відсутності представника відділу.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За приписами п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого засідання немає.

У підготовчому засіданні у відповідності до вимогст.189 ЦПК Українивиконано завдання підготовчого провадження та при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбаченіст.197 ЦПК України.

В зв`язку з викладеним, суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2 , третя особа: Жовтоводський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), про виключення відомостей про батька з актового запису про народження дитини.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 13 годину 00 хвилин 22 березня 2024 року в приміщенні Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Жовтоводського міського суду

Дніпропетровської області Інна ПАВЛОВСЬКА

СудЖовтоводський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення29.02.2024
Оприлюднено01.03.2024
Номер документу117327748
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —176/2441/23

Рішення від 22.03.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Павловська І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні